Regionalni Blockchain Adria dogadjaj u Zagrebu

Dodajte komentar

COTRUGLI Blockchain Akademija organizuje Blockchain Adria Meetup događaj koji će se održati u Zagrebu (Buzinski prilaz 10) od 15 časova. Učesnici iz cele JI Evrope će imati priliku da diskutuju o blockchain tehnologiji i interesantnim ICO projektima. Takođe, svi gosti će imati priliku da saznaju više o novom Blockchain EMBA programu i sertifikovanom Blockchain programu za developere koje pokreće COTRUGLI Blockchain Akademija u saradnji sa COTRUGLI Poslovnom Školom.

Meetup će prikupiti brojne eksperte i blockchain entuzijaste iz cele regije. Glavni govornik, Tedej Slapnik, Državni sekretar u kancelariji premijera Republike Slovenije, će pričati o najnovijim trendovima u blockchain svetu. Potvrđeni spikeri su: Bisser Manolov, Petko Karamotchev, Josip Maričević, Martin Žagar, Mario Vojvoda, Maya Medzhedelieva, Zoran Đorđević, Petar Petkov, Peter Merc, Tilen Travnik, Tomislav Kosanović, Tilen Sarlah, Dražen Kapusta, i Tali Režun.

Učešće na dogadjaju je besplatno. Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen. 

Svi gosti će imati priliku da razmijene dosadašnja iskustva i ideje u svetu blockchain-a, a predstaviće se i novi ICO projekat koji je tek nedavno pokrenut. Osim navedenog, učesnici koji razmišljaju o dodatnoj edukaciji o blockchain tehnologiji i njenoj primjeni u raznim područjima ili o pokretanju sopstvenog biznisa, imaće priliku da saznaju sve o novom Blockchain EMBA programu i sertifikovanom Blockchain programu za developere, jedinim ove vrste u regiji.

Sljedeći Blockchain Meetup-i su planirani u Beogradu, Portorožu, Sofiji, Seulu, Singapuru, Tokiju i Dubaiu.  Blockchain Adria konferencija koja je održana prošle godine u Rovinju je prikupila više od 400 učesnika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *