Od aprila do kraja oktobra povratna karta do Beograda 116,40 eura

Dodajte komentar

Crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines predstavlja se na 40. Međunarodnom sajmu turizma “IFT 2018”, koji se održava od danas 22. do 25. februara u Beogradu.

Montenegro Airlines se predstavlja u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Pod sloganom „Odmor te čeka“ na sajmu će se predstaviti veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, hotelijeri, turistički centri, međunarodni tur operatori.

Prisustvo Montenegro Airlinesa je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima iz regiona i ostatka svijeta.

Za putnike sa tržišta Srbije Montenegro Airines je pripremio posebnu sajamsku ponudu koja se odnosi na putovanja započeta u Beogradu.

Za vrijeme trajanja sajma, od 22. do 25. februara uključujući i navedene datume, cijena karte iz Beograda do Podgorice ili Tivta će iznositi 99 eura sa svim pripadajućim taksama.

Karte je moguće kupiti na sajmu, u poslovnici Montenegro Airlinesa u Knez Mihajlovoj broj 23, kao i na beogradskom aerodromu. Period u kojem se putovanja trebaju realizovati je od 25. februara do 15. juna 2018. godine.

Cijena posebne sajamske ponude važi samo za letove gdje je Montenegro Airlines operativni prevoznik.

Montenegro Airlines će tokom ovogodišnjeg ljetnjeg reda letjenja, od aprila do kraja oktobra, imati od četiri do šest letova dnevno za Podgoricu i Tivat iz Beograda i obratno, a najniža cijena povratne avio-karte sa svim taksama će iznositi 116,40 eura.

Da tržište Srbije i Beograd predstavljaju jednu od ključnih tačaka na mapi destinacija ka kojima saobraća kompanija, najbolje pokazuje podatak da je tokom prošle 2017. godine Montenegro Airlines na ovoj destinaciji prevezao ukupno 260.627 putnika u redovnom saobraćaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *