Prvi trening na temu prodajnih vještina u organizaciji Biznis Trening Centra

Dodajte komentar

Da li znate koje osobine i vještine posjeduje uspješan prodavac? Kako da prodate praktično i uspješno? Zašto ljudi ne kupuju od vas? Kako glasi zlatno pravilo prodaje? Tri ključa do lojalnosti klijenta?

Odgovore na ova pitanja i praktične tehnike u prodajnom procesu dobićete na prvom treningu ’Kako do vrhunske prodaje’ u organizaciji Biznis Trening Centra koji će se održati 10. marta 2018. godine u Podgorici.

Konkurencija je velika. Borba za svakog klijenta je gotovo nemilosrdna. Tržište je nestabilno. Prodaja je ta koja u svim okolnostima može da prevlada krizu, da iz nje izvuče kompaniju i učini je još uspješnijom. Investiranje u razvoj prodaje trebalo bi da bude prioritet broj jedan, jer samo prodavci sa najboljim znanjima i vještinama mogu dugoročno da stvaraju put do kupaca i osiguraju razvoj prodaje.

Bilo da ste prodavac, menadžer, direktor ili jednostavno želite da savladate ili usavršite tehnike prodaje , trening ‘Kako do vrhunske prodaje’ pomoći će vam da izgradite samopouzdanje u prodaji i unaprijedićete prodajne vještine. Namijenjen je svima koji žele da budu uspješniji i produktivniji u poslovanju.

Trening se sastoji iz tri radna dijela. Dva radna dijela obuhvataju interaktivna predavanja, a treći radionicu sa prodajnim vježbama po principu ‘role play-a’ kroz koje će polaznici treninga praktično uvježbavati tehnike vrhunske prodaje. Po završetku treninga, svi polaznici će dobiti radni materijal, sertifikat Biznis Trening Centra i konsultacije nakon treninga.

Predavač na prvom treningu prodajnih vještina biće Zekerija Fetić. Diplomirao je na Fakultetu za primijenjene poslovne studije i na istom specijalizirao Izvršno upravljanje, a potom i program International Master of Business Administration. U svom 15-togodišnjem radnom iskustvu vodio je prodajne timove u četiri osiguravajuće kompanije, radio u auto-industriji i građevinskoj djelatnosti. U fokusu njegove poslovne ekspertize su oblasti prodaje, strateški i operativni menadžment, liderstvo i motivacija.

Puna cijena treninga je 119, 00 EUR, a za rane uplate do 25. februara 2018. godine,  iznos kotizacije je 89,00 EUR. Za tri grupne kotizacije, četvrta je gratis. Detaljnije informacije o treningu možete dobiti na mejl [email protected] ili telefon 067 339 511.

Ovo je prvi trening u organizaciji Biznis Trening Centra koji je specijalizovan za usluge edukacija iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Organizuje in-house i javne treninge, kurseve, seminare, radionice. Takođe, pruža usluge konsaltinga, koučinga i organizuje poslovni ritrit.

U zavisnosti od specifičnosti potreba klijenta i biznisa, konsultanti Biznis Trening Centra  sa  timom ili pojedincem rade na unapređenju procesa,  sa ciljem ostvarenja maksimalnih poslovnih rezultata.

Misija Biznis Trening Centra jeste da svakom pojedincu i kompaniji koja to želi pruži najbolja i najpraktičnija savremena poslovna znanja i vještine koji su primjenjivi u bilo kojoj situaciji i da kroz zajednički rad klijenti razvijaju detaljno razumijevanje njihovih poslovnih potreba.

Usluge Biznis Trening Centra su namijenjene svima koji žele da postanu  srećni, uspješni i ostvareni.

Detaljnije možete pročitati na sajtu: http://businesstrainingcenter.net/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *