Inovativna digitalna rješenja za biznis korisnike Crnogorskog Telekoma

Dodajte komentar

Biznis korisnicima Crnogorskog Telekoma od nedavno su dostupne posebne aplikacije, “BIinfo.me” i “Moj termin”, kreirane s ciljem da olakšaju svakodnevno poslovanje.

BIinfo.me aplikacija, razvijena u saradnji sa firmom Business Intelligence Consulting iz Podgorice,  pruža poslovne informacije o preduzećima koja posluju u Crnoj Gori. Korisnici novih Smart Biznis paketa Crnogorskog Telekoma mogu isprobati aplikaciju besplatno u trajanju od 15 dana. Korisnicima aplikacije dostupni  su registracioni i kontakt podaci o pravnim licima, vlasničkoj strukturi i menadžmentu, kao i finansijski izvještaji i ocjena boniteta firmi, blokade i urednost plaćanja obaveza, istorijat promjena u poslovanju itd. Aplikacija se može koristiti i kao poslovni imenik, sa preko 13.000 kontakata u bazi koja se kontinuirano dopunjava. Mobilna verzija aplikacije dostupna je za mjesečnu pretplatu od 12.09 eura (sa PDV-om).

Aplikacija “Moj termin” omogućava organizovanje sastanaka sa klijentima na brz i lak način, kao i SMS i e-mail notifikacije za klijente i zaposlene. Aplikacija je namjenjena manjim firmama za zakazivanje i vođenje termina poslovnih sastanaka, administraciju klijenata, zaposlenih, usluga i lokacija. Idealna je za advokatske kancelarije, rent-a-car agencije, agencije za nekretnine, medicinske ordinacije, agencije za konsalting, notare, kozmetičke i frizerske salone itd. U ponudi je pet različitih paketa, zavisno od broja klijenata i termina, a aplikacija je dostupna počev od 3,45  eura mjesečno (sa PDV-om).

“Zahvaljujući digitalnim rješenjima koje nudi Crnogorski Telekom, naši biznis korisnici imaju mogućnost da na jednostavan način unaprijede svoje svakodnevno poslovanje. Aplikacije nude konkretne sadržaje koji mogu povećati produktivnost i efikasnost malih i srednjih preduzeća ali i olakšati poslovanje velikih organizacija. Zajedno sa ICT rješenjima koje nudimo i naprednom infrastrukturom koja je osnov svih naših servisa, klijentima dajemo mogućnost da na jednom mjestu obezbijede najbolje servise iz svijeta telekomunikacija,  za sigurno i efikasno digitalno poslovanje“, izjavio je Predrag Perković, direktor za biznis segment u Crnogorskom Telekomu.

“Osim toga, za biznis korisnike Telekom je pripremio i atraktivnu ponudu uređaja po posebno povoljnim cijenama, uz Smart biznis pakete. Tako na primjer, uređaj Huawei Mate 10 Pro dostupan je po cijeni od jedan euro, uz ugovor na 24 mjeseca uz Smart Biznis Exclusive paket, a Huawei P10 takodje za jedan euro, uz paket Smart Biznis Superior”, naveli su iz kompanije.

Više informacija o ponudi, dostupno je na www.telekom.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *