Kopaonik biznis forum od 4. do 7. marta

Dodajte komentar

Jedan od najvećih regionalnih biznis događaja, Kopaonik biznis forum, biće održan od 4. do 7. marta u hotelu „Grand“, na Kopaoniku. Tema  jubilarnog 25. foruma je „Šta nakon fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost mjerama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?“. Za forum je već prijavljeno oko 1.000 učesnika.

Svake godine Kopaonik biznis forum okupi veliki broj ekonomista, političara, diplomata i privrednika,  koji tokom tri dana razgovaraju o najvećim ekonomskim izazovima u narednom periodu. Jedan od panela biće posvećen pitanjima infrastrukture i povezanosti, a na ovom panelu učestvovaće i Branimir Gvozdenović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore.

Na popularnom „srpskom Davou“ najavljeno je i učešće predstavnika najvažnijih globalnih ekonomskih institucija, kao što su: Linda Van Gelder, direktorica Svjetske banke za zapadni Balkan  i Piter Sanfy, zamjenik direktora za ekonomiju i politiku zemalja pri Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD). Pored njih, po prvi put na Kopaonik biznis forumu učestvuju  Pol Tomsen, direktor kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda za Evropu i Šarlot Ruh, direktor EBRD-a za Centralnu i Istočnu Evropu.

Kopaonik biznis forum organizuju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard i pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Srbije. Sve informacije o forumu dostupne su na  zvaničnom sajtu http://www.kopaonikbusinessforum.rs

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *