Dodajte komentar

MARLEQ organizuje otvorenu panel diskusiju na temu “Različiti putevi u karijeri’‘.  Govornici su Tijana Živaljević (ekonomistkinja-spisateljica) i Vučić Ćetković (ekonomista-slikar). 

Tijana je završila međunarodnu maturu u Mariboru, Ekonomski fakultet u Podgorici i magistrirala makroekonomiju u Nici. Bila je stipendista američke, slovenačke, austrijske i francuske vlade. Nakon višegodišnjeg iskustva u slovenačkoj ambasadi i Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori, 2013. godine seli se u Pariz i počinje da radi u Razvojnoj banci Savjeta Evrope. Tada nastaje njena knjiga: ,,Dijalozi u Parizu”.

Vučić je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Dodatno se usavršavao na Diplomatskoj akademiji u Beču i Akademiji za bankarstvo i finansije u Beogradu. Radio je u Komercijalnoj banci i Centru za građansko obrazovanje. Slikarstvom se bavi od djetinjstva. Izlagao je više puta, samostalno i kolektivno, u Crnoj Gori, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Španiji. Njegovi radovi nalaze se u privatnim i nacionalnim kolekcijama u Evropi, Americi i Japanu. Na prijedlog izdavača EA Editore iz Italije, 2016. godine uvršten je u knjigu “The Best Modern and Contemporary Artists”.

“Vidimo se u srijedu 21. februara u 19:00h, tradicionalno u prostorijama M:tel digitalne fabrike“, poručuju organizatori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *