Eleven 2.0: 6 miliona eura za regionalne startape

Dodajte komentar

Bugarski akscelerator Eleven obezbijediće novih 6.000.000€ za regionalne startape. Dakle, kreće serija podrške za inovacije i tehnologiju SEE regije, Eleven 2.0 – the Founders Fund. I ovog puta Eleven je u potrazi za lokalnim preduzetnicima koji imaju želju da naprave disrupciju i uđu na druga tržišta.

U okviru novog programa preduzetnici mogu da očekuju stručnu i finasijsku podršku. Ovog puta radi se o privatnom fondu vrijednom šest miliona eura kreiranom od strane preduzetnika za preduzetnike.

Planirane pre-seed investicije namijenjene su za oko 20 kompanija u ranoj fazi razvoja sa razrađenim konceptom i trakcijom, a iznosiće po 100.000 eura. Za prateće finansiranje obezbijeđeno je po još 200.000 eura s mogućnošću za seed runde koje prelaze pola miliona eura.

U naredne tri godine Eleven 2.0 će biti otvoren za startape iz svih industrija, s tim da će i dalje malo više biti okrenut B2B softverima, SaaS i hardver proizvodima. Znanje o ciljanim industrijama i razvoju biznisa obezbijediće im mentori i investitori, kao i globalna mreža partnera i sličnih organizacija. Takođe, izabrani startapi će postati dio #OneOf11 zajednice.

Platforma koja je namijenjena preduzetnicima detaljno je opisana na sajtu, a sama prijava dostupna je na ovom linku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *