Natalia Wiechowski dolazi na Digital Takeover

Dodajte komentar

Natalia Wiechowski višestruko je nagrađivani marketing stručnjak Bliskog istoka i Afrike, nagrađivana govornica i ekspert za lično brendiranje. Svoje temelje izgradila je tokom 13 godina iskustva u istraživanju društva i društvenih odnosa.

Na Digital Takeoveru govoriće o strategiji na društvenim mrežama i podijeliti uspješnu formulu za kreiranje sadržaja koji se ističe i privlači publiku.

“Predstaviće nam strahove, zablude i izazove s kojima se susreću njezini klijenti na društvenim mrežama te pokazati zašto dolazi do jaza i nesporazuma u komunikaciji između dviju generacija: baby boomersa i millennialsa. Osim toga, naglasit će nam važnost korištenja Facebooka i ostalih platformi ali i nužnost povezivanja s partnerima koji će poruci dati kontekst i plasirati ga odgovarajućem targetu”, najavili su organizatori.

Natalia od 2008. godine živi u Dubaiju, a nakon što je osvojila nagrade za izvrsnost širom MENA regije (regija Bliskog istoka i Sjeverne Afrike), odlučila je da napusti posao i krenuti od nule. Danas pomaže direktorima i preduzetnicima koji žele da se istaknu iz “sive gomile” u online i offline svijetu. Vodi ih u njihovom ličnom predstavljanju na impresivan način i pomaže u izgradnji autentične, profesionalne (online) slike. Direktori iz prestižnih kompanija kao što su: IBM, Alshaya, National Bank of Fujeirah i Right Selection, samo su neki od onih s kojima je Natalia sarađivala. Održava govore na javnim pozornicama i događajima kao što su: S P Jain School of Global Management, Startup Weekend, Middlesex University i Global WIL Economic Forum.

U predavanjima i radionicama voli da kombinuje svoje znanje i iskustvo s dozom humora pa je u Dubaiju često nazivaju Edutainerom s Bliskog istoka. Osvajala je višestruke nagrade na govorničkim takmičenjima na Toastmasters Internationalu, a Gulf Cooperative Countries, a political and economic union of the Arab states (GCC) ju je 2017. godine proglasio ženskom liderkom godine.

Nabavite povoljnije ulaznice do 14. veljače

Budite dio druge po redu konferencije Digital Takeover koja će se održati 13. marta 2018. u CineStaru u zagrebačkom Branimir Centru.

U prodaji su Early Bird ulaznice u ograničenoj količini po cijeni od 1.500 kn, a u njihovu je cijenu uključeno učestvovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije, kao i ručak, pauze za kafu i druženje nakon službenog programa uz hranu i piće. Early Bird ponuda važi do 14. februara, nakon čega redovita cijena kotizacije iznosi 2.600 kn (350 eura) te last minute po cijeni od 2.900 kn (390 eura)

Više informacija o konferenciji i novosti pratite na Facebooku i www.digitaltakeover.hr.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *