UNIQA osiguranje – certifikovani prijatelj klijenata

Dodajte komentar

U društvo izvrsnih kompanija okupljenih u prestižnom certifikacijskom programu  “ICERTIAS Customers’ Friend”, pristupilo je i UNIQA osiguranje, potvrdivši time visoke standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima.

UNIQA osiguranje prihvatilo je i potpisalo Deklaraciju “ICERTIAS Customers’ Friend” švajcarkse certifikacijske kuće ICERTIAS – International Certification Association, i pristupilo certifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE.

Potpisom ICERTIAS Customers’ Friend Deklaracije, UNIQA se obavezala u svom poslovanju stavljati maksimalan naglasak na zadovoljstvo svakog klijenta, ponašati se društveno odgovorno, ekološki osviješteno te na tržištu nuditi najbolje korisničko iskustvo, najbolju korisničku podršku i najviši nivo kvaliteta uopšte.

Od ulaska na crnogorsko tržište, imperativ naše kompanije je stvaranje kvalitetnih i inovativnih proizvoda namijenjenih pravnim i fizičkim licima, kao i visoki nivo usluge. Da je klijent u fokusu našeg poslovanja dokazujemo pristupanjem programu ICERTIAS Customers’ Friend”, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

ICERTIAS – Customers’ Friend certifikat se dodjeljuje najboljim kompanijama, proizvodima i uslugama na tržištu. ICERTIAS Customers’ Friend („prijatelj kupaca“) je certifikacijski program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo kompanije, proizvodi i usluge koji svojim kupcima koji/koje pružaju najvišu nivo kvaliteta i korisničke podrške kao i najbolje korisničko iskustvo na tržištu za njihove klijente odnosno kupce.

“Dobijanje cerfitifikata ICERTIAS Customers’ Friend je potvrda dosadašnjeg profesionalnog odnosa koji njegujemo sa klijentima i motiv da, kao potpisnik Deklaracije, nastavimo kontinuirano raditi na unapređenju korisničkog iskustva, kvalitetu ponude i post-prodajnoj podršci”, zaključili su iz UNIQA osiguranja

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *