UNIQA osiguranje – certifikovani prijatelj klijenata

U društvo izvrsnih kompanija okupljenih u prestižnom certifikacijskom programu  “ICERTIAS Customers’ Friend”, pristupilo je i UNIQA osiguranje, potvrdivši time visoke standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima.

UNIQA osiguranje prihvatilo je i potpisalo Deklaraciju “ICERTIAS Customers’ Friend” švajcarkse certifikacijske kuće ICERTIAS – International Certification Association, i pristupilo certifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE.

Potpisom ICERTIAS Customers’ Friend Deklaracije, UNIQA se obavezala u svom poslovanju stavljati maksimalan naglasak na zadovoljstvo svakog klijenta, ponašati se društveno odgovorno, ekološki osviješteno te na tržištu nuditi najbolje korisničko iskustvo, najbolju korisničku podršku i najviši nivo kvaliteta uopšte.

Od ulaska na crnogorsko tržište, imperativ naše kompanije je stvaranje kvalitetnih i inovativnih proizvoda namijenjenih pravnim i fizičkim licima, kao i visoki nivo usluge. Da je klijent u fokusu našeg poslovanja dokazujemo pristupanjem programu ICERTIAS Customers’ Friend”, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

ICERTIAS – Customers’ Friend certifikat se dodjeljuje najboljim kompanijama, proizvodima i uslugama na tržištu. ICERTIAS Customers’ Friend („prijatelj kupaca“) je certifikacijski program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo kompanije, proizvodi i usluge koji svojim kupcima koji/koje pružaju najvišu nivo kvaliteta i korisničke podrške kao i najbolje korisničko iskustvo na tržištu za njihove klijente odnosno kupce.

“Dobijanje cerfitifikata ICERTIAS Customers’ Friend je potvrda dosadašnjeg profesionalnog odnosa koji njegujemo sa klijentima i motiv da, kao potpisnik Deklaracije, nastavimo kontinuirano raditi na unapređenju korisničkog iskustva, kvalitetu ponude i post-prodajnoj podršci”, zaključili su iz UNIQA osiguranja

Check Also

Bivšem viceguverneru CBCG određen pritvor do 72 sata

Bivšem viceguverneru Centralne banke Crne Gore Veliboru Miloševiću koji je danas uhapšen po nalogu Specijalnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *