Glasine o novim iPhone modelima

Dodajte komentar

Prema glasinama koje su mogle da se čuju još prošle godine, Apple priprema tri nova iPhone uređaja, od kojih će dva, navodno, imati OLED ekrane, poput iPhone-a X, a jedan će biti i direktni naslednik aktuelnog modela, sa istom veličinom ekrana.

Treći iPhone, za koji se tvrdi da će imati LCD ekran od 6,1 inča, trebalo bi da bude glavni model za 2018. godinu, te da se prodaje po cijeni od 700 ili 800 dolara. Prema podacima koji su nedavno mogli da se čuju iz dalekog Tajvana, poznato je i o kojem se modelu ekrana tačno radi, pa tvrde da je to proizvod kompanije Japan Display, koja je sredinom prošle godine najavila masovnu proizvodnju LCD displejeva sa odnosom ekrana 18:9, rezolucijom od 2160×1080, te jedva vidljivim okvirom ekrana. Tako se čini da će novi LCD iPhone donijeti novi izgled ekrana, a jedino zbunjuje podatak da će se raditi o 6,1-inčnom displeju, budući da ekrani kompanije Japan Display mere samo šest inča.

Dalje se spekuliše da bi novi iPhone modeli nerđajući čelik mogli da zamijene aluminijumom kada je okvir uređaja u pitanju, što će dodatno doprinijeti tome da se prodaju po povoljnijim cijenama, a korisnici bi mogli da očekuju i zadnju kameru sa jednim sočivom, i odsustvo senzora za prepoznavanje otiska prsta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *