UNIQA lansirala novi proizvod namijenjen turistima

UNIQA osiguranje, u saradnji sa strateškim partnerom S&T, lansiralo novi proizvod na tržištu osiguranja u Crnoj Gori – UNIQA Montenegro Holiday Card, asistentsku karticu namijenjenu stranim turistima.

UNIQA osiguranje, u saradnji sa strateškim partnerom S&T, lansiralo je webshop preko kojeg će se prodavati novi poizvod osiguranja – UNIQA Montenegro Holiday Card – asistentska kartica namijenjena stranim turistima. Pored osiguravajućih pokrića imaocu ove kartice se obezbjeđuju i razni popusti i povoljnosti u širokoj mreži UNIQA partnera.

“Cilj nam je da se turista, koji kupi ili dobije na poklon UNIQA Montenegro Holiday Card, osjeća sigurno i povlašćeno u Crnoj Gori – osim bezbjednosti tokom boravka u Crnoj Gori, obezbjedićemo mu i vaučer sa kojom može ostvariti popuste i druge benefite kod naših partnera širom Crne Gore. Na ovaj način upoznavanje naše države i njenih kulturnih i istorijskih vrijednosti, ali i uživanje u gastronomiji, zabavi, noćnom životu, će biti još pristupačniji klijentu, a isti će se osjećati sigurno kao kod kuće”, ističu iz UNIQA osiguranja.

U zavisnosti od izabranog paketa (Standard, Komfor ili Ekskluziv), imaoci ove turističke kartice imaju različita osiguravajuća pokrića: turističku asistenciju (na raspolaganju je 24/7 kontakt centar), automobilsku asistenciju (organizaciju pomoći i pokriće troškova vuče u zemlji I region, troškovi prenoćišta u slučaju kvara vozila) kao i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu (u slučaju nastanka potrebe za medicinskom pomoći, bilo da je rezultat nezgode ili akutne bolesti vlasnik ove kartice ima pokriveno liječenje i svu potrebnu dijagnostiku do sume osiguranja u iznosu od 5.000 eur u najboljim privatnim klinikama Crne Gore).

Za sada, preko UNIQA Montenegro Holiday kartice, turisti mogu očekivati popuste u restoranima (Elit, Mazaya, Viline vode, Forsage Gastro, konobi “Kod Ranka”, Bonita, Ponte), hotelima (Centre Ville, Four Point Season by Sheraton, hotel SOA, Ramada, New Star, Admiral, Salina) u svim Bravera Sport Vision, Inglot i Cosmetic radnjama i apotekama, popust na rafting (kamp Grab), Zip Line, avanturističke parkove u Podgorici i Kolašinu, povoljnije usluge od strane turističke agencije Explorer, popust na rent-a-car i transfer usluge od Congress Travel i Autotechnice Montenegro (Hertz), popuste na ulaznice u CNP i muzeje.

Telekomunikacioni partner u projektu je Crnogorksi Telekom koji za sve korisnike UNIQA Montenegro Holiday Card obezbjeđuje besplatne dodatke: 500 minuta, 500 SMS poruka u okviru mreže i 1GB Internet saobraćaja uz turistički prepaid paket.

U realizacije projekta podršku je pružila i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Podijeli ovaj članak