Arapi zainteresovani za aerodrome u Podgorici i Tivtu

Dodajte komentar

Kompanija 32Group zainteresovana je za investicije u turizam u Ulcinju, kao i za valorizaciju aerodroma u Podgorici u Tivtu, saopšteno je u razgovoru premijera Duška Markovića i njenih predstavnika.

Na sastanku sa Markovićem, predstavnici kompanije čije je sjedište u Dubajiu, koje je predvodio izvršni direktor Madžid Pišjar, su kazali da žele da odmah preuzmu određene turističke objekte u Ulcinju, a iskazali su i interesovanje za ulaganja u crnogorsku poljoprivredu.

“Na sastanku je 32Group izrazila spremnost da organizuje u Crnoj Gori sportske manifestacije najvišeg ranga”, naveli su u Vladinoj službi za odnose s javnošću.

Premijer je upoznao sagovornike sa političkom i ekonomskom situacijom u našoj zemlji, rezultatima na vanjskopolitičkom i ekonomskom planu i političkim prioritetima.

“Jedna od strateških politika Vlade je unapređenje investicionog ambijenta i u tom smislu otvorena su vrata za investitore od kojih ne očekujemo samo novac, već i prenošenje u Crnu Goru iskustava u poslovanju i upravljanju”, kazao je Marković.

Kompanija 32Group ima predstavništva na četiri kontinenta, a bavi se, između ostalog, razvojem prostora, poljoprivredom, upravljanjem investicijama i poslovnim menadžmentom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *