Krapović: Budva je malo veći brend od Sea Dance-a

Dodajte komentar

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović saopštio je da će se Budva odnijeti ozbiljno i odgovorno u vezi Sea Dance-a, te da organizatori, sponzori i svi kojima je stalo do festivala, budu spokojni.

Krapović je u reagovanju na upozorenje Sea Dance organizatorima poručio da “ne pominju tužbe, upozoravaju i prijete javno”.

“Jednom sam već rekao da skidamo kapu EXIT brandu, ali da je Budva ipak malo veći brend i od EXIT-a i SDF-a. Zato nas, kako bi se Crnoj Gori reklo, nemojte „strašit’ vučijom čaprom“”, navodi Krapović.

On podsjeća da je organizatorima prije početka festivala uplaćen dug od 95.000 eura iz 2016. godine i dogovorena, potpisana i uplaćena  suma od 150.000 eura za 2017. godinu.

“Nažalost, moraćemo u 21. vijeku, kako sami kažete, svi zajedno promisliti i prodiskutovati o budućnosti Sea Dance festivala i o ugovoru, i to iz dobro poznatih razloga. Naime, cijela priča je od samog početka problematična. To nema veze sa novom vlašču u Budvi, već smo probleme naslijedili i oni se svake godine manifestuju i štete imidžu kako Festivala tako i Budve. Mislim da nije korisno da idemo „down the SDF memory lane“ festivalskih problema. Drago nam je da imate dobru saradnju sa MORT-om i da se na nju pozivate. Znamo da su vam i prošle godine nudjene određene alternative, da ste takođe prijetili odlaskom u Grčku itd. Ukoliko se za taj put odlučite, želimo vam svaku sreću”, piše u reagovanju Krapovića.

Predsjednik opštine dodaje da zna da “nijesu dovoljno brzi” za planove organizatora, ali da “imaju mnogo drugog posla i obaveza”.

“Ostavljen nam je haos koji malo po malo sređujemo i sada polako sve u Budvi ide uzlaznom putanjom, pa vjerujem da će tako biti i sa SDF. Brzo ćemo doći do lokacije i svega ostalog, posebno zbog toga što ove godine imamo više vremena jer je festival pomjeren za kraj avgusta ili početak septembra”, zaključuje Krapović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *