Od maja čarteri Amsterdam – Tivat dva puta sedmično

Dodajte komentar

TUI Holandija, najveći turoperator iz ove zemlje, i ove godine će od maja do oktobra sa dva čarter leta sedmično povezivati Amsterdam i Tivat. To je dogovoreno na sajmu turizma Vakantiebeurs 2018, koji se od 9. do 14. januara održava u Utrehtu, a na kome Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja aktuelnu ponudu Crne Gore.

Manifestacija okuplja 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca, a u okviru štanda NTO su i turističke organizacije Budve, Bara, Podgorice i Ulcinja, Budvanska rivijera, agencije Montenegro Reisen, Explorer i RAMS, te predstavnici sektora kampova Crnogorskog turističkog udruženja.

U NTO navode kako se nastavlja veliko interesovanje medija i turoperatora, posebno kamping ponudom, što je rezultat članaka u specijalizovanim magazinu Camper Reis Magazine.

“Da naša država raznovrsnom ponudom privlači sve veću pažnju turista sa ovog tržišta, pokazuje podatak da je tokom deset mjeseci 2017. Crnu Goru posjetilo oko 14.000 turista iz Holandije, što je za 18,3 odsto više u poređenju sa istim periodom prethodne godine”, ukazali su u NTO.

Dnevne novine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *