4 naslova koji će vam početak 2018. godine učiniti još ljepšim

Dodajte komentar

Obzirom da je prvi mjesec redovno rezervisan za mini analize, odluke i rezolucije kroz koje želimo dodatno unaprijediti različita polja našega života, odličan način dodatne motivacije za ostvarenje ciljeva i lekcije kako iste ostvariti jeste knjiga. Kroz preporuke stručnjaka koji su se našli u sličnim avanturama, uvijek iznova možemo otkriti nove trikove nošenja sa ubrzanim tempom života, stresom ili manjkom samopouzdanja. Ova četiri naslova idealan su kandidat za kućnu biblioteku.

KAKO DODATNO PROBUDITI PRODUKTIVNOST?

#The Brain Fog Fix by Dr. Mike Dow
Ova knjiga vam kroz plan aktivnosti koje traju tri nedjelje otkriva kako možete povećati fokus, pamćenje i sreću. Donosi i savjete kako spriječiti stres da utiče na vašu svakodnevnicu, a sve to kroz zabavne igre, savjete i izazove koji će vam obogatiti naredne tri nedjelje.


KAKO PROBUDITI DODATNU DOZU SAMOPOUZDANJA?

#You Are a Badass by Jen Sincero
Jen je autorka knjige koja kroz praktične savjete otkriva kako sabotažu samog sebe pretvoriti u pozitivne mantre koje će vam pomoći da se oslobodite straha i konačno ostvarite svoje ciljeve i pri tome zaradite.

 

KAKO SE RIJEŠITI ANKSIOZNOSTI?

#How to Stop Worrying and Start Living by Dale Carnegie
Činjenica da je ova knjiga prodata u više od šest milijuna primjeraka dovoljno govori o tome zašto svaka osoba koja želi da uljepša sebi svakodnevnicu, želi da sazna sve o njenim metodama i preporukama za rješavanja stresa.

 

KAKO SE ODVAŽITI NA PROMJENE U SVAKODNEVNICI?

#Get Your Sh*t Together by Sarah Knight
Ukoliko imate veliku averziju prema promjenama i nemate dovoljno hrabrosti da se odvažite na postupke koji će promijeniti situaciju u kojoj se nalazite sada, ova knjiga vas na zabavan način uči kako probuditi dodatnu strast u svemu što radite i motivisati vas da kreirate život kakav želite.

Manager.ba

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *