Erste dobrotvorni doručak: Bankari kuvali i prikupljali donacije za školarce iz Komana

Dodajte komentar

Erste banka i njeni zaposleni prikupili su ukupno 3102 EUR donacije, koja će biti utrošena na kupovinu peći i opreme za unapređenje nastave u Osnovnoj školi „Boško Radulović“ u Komanima. Novac je prikupljen na Erste dobrotvornom doručku za zaposlene koji je organizovan u upravnoj zgradi banke, povodom predstojećih praznika.

„Decembar je mjesec u kojem sagledavamo šta smo ispunili od zacrtanih ciljeva i kada pravimo planove za narednu godinu, ali je istovremeno i mjesec humanosti i dobrote, u kojem najviše darujemo i dajemo, onima koji su nam dragi i čija nam je radost važna. Prvi put organizujemo Erste dobrotvorni doručak ove godine, bio je uspješan i postaće tradicionalan. Kolege su nesebičnom podrškom pokazale da žele i lično da doprinesu da djeca dobiju bolje uslove i prijatniji ambijent za učenje. Sigurno da ima još puno prostora da se taj ambijent unaprijedi, a Erste banka će i u narednom periodu tome doprinositi“, rekla je Dragana Crvenica, direktorica Službe komunikacija u Erste banci.

Ukupno 29 zaposlenih je kuvalo i posluživalo hranu na Erste dobrotvornom doručku, a više od 120 kolega iz više gradova u kojima posluju Erste filijale, „kupovalo“ je doručak donacijom za OŠ „Boško Radulović“. Za svaki euro koji su zaposleni donirali, Erste banka je kao kompanija izdvojila dodatni euro donacije.

Direktorica OŠ „Boško Radulović“ Žana Jovanović se zahvalila zaposlenima i banci na donaciji.

OŠ „Boško Radulović“ u Komanima je jedna od najstarijih u Crnoj Gori, a počela je sa radom 1871. godine. Danas ova škola ima ukupno 24 učenika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *