NLB Banka ponudila najbolju cijenu za poslovanje sa inostranstvom  

Dodajte komentar

NLB Banka je uvažavajući potrebe tržišta i u cilju omogućavanja povoljnijih uslova za klijente svih banaka NLB Grupe, ponudila jedinstvenu tarifu za međunarodne transakcije pravnih lica, u iznosu od svega 5 €, za plaćanja po deviznim računima, sa standardnim vremenskim okvirom realizacije (T+2) i važiće od 01. januara do 01. jula 2018. godine.

U okviru ove izrazite povoljnosti u poslovanju preduzeća, klijenti NLB Banke, biće u mogućnosti da ostvare značajnu uštedu u novcu i vremenu prilikom obavljanja platnih transakcija u poslovanju sa inostranstvom. Jedinstvena tarifa, od svega 5 €, važiće za sva devizna plaćanja (naloge odliva) koje je pravno lice izvršilo među članicama NLB Grupe: NLB Banka a.d. Banja Luka, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka ad Beograd, NLB Banka sh.a. Priština, NLB banka AD Skoplje i NLB d.d. Ljubljana.

Povodom predstavljanja nove jedinstvene tarife, Edin Ćeranić, direktor Sektora poslovanja sa pravnim licima istakao je: NLB Banka nastoji da u kontinuitetu unapređuje svoje proizvode i usluge. Za početak 2018. godine, imamo dobre vijesti za sve koji posluju na tržištima Jugoistočne Evrope (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Kosovo). Pripremili smo specijalnu ponudu, jedinstvenu tarifu od svega 5 €, za sve iznose deviznih plaćanja obavljenih preko elektronskog bankarstva, NLB Proklik, što je odlična prilika da svi postojeći korisnici NLB Proklik-a pored bržeg i jednostavnog poslovanja ostvare i značajnu novčanu uštedu. Vjerujemo da je nova tarifa odlična prilika da klijentima pružimo još bolju uslugu i da će ovo imati značajne pozitivne efekte na njihovo poslovanje sa inostranstvom.

Pored efikasnog i brzog obavljanja platnog prometa, elektronsko bankarstvo, NLB Proklik omogućava i 25% nižu proviziju za plaćanja u zemlji i potpuno besplatno uslugu priliva na devizne račune preduzeća.

NLB Proklik omogućava najjednostavniji uvid u promet i stanje po računima, jednostavno upravljanje finansijama, svakodnevno kompletan uvid u izvode, stanja i promjene na računima preduzeća, dok se nalozi za plaćanje, kako u zemlji tako i u inostranstvu, mogu unositi samostalno određujući datum valute svakog dana u nedjelji i bez obzira na radno vrijeme banke.

“U vremenu stalnih i brzih promjena ali i sve većih zahtjeva tržišta, NLB Banka nastoji da teži jednostavnom poslovanju i stalnim inovacijama sa ciljm unapređenja kvaliteta proizvoda i usluga za svoje klijente”, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *