Sada možete da blokirate i Marka Zukerberga

Dodajte komentar

Mark Zukerberg ima oko 95 miliona Facebook prijatelja, a taj broj se konstantno povećava. Oni koji su pokušali da ovog milijardera uklone sa svoje liste prijatelja, mogli su da zaključe da blokiranje osnivača Facebook-a neko vreme nije bilo nemoguće, te su dobijali poruku „Ovaj profil trenutno ne može da bude blokiran“. Kompanija je naknadno objavila da je do toga došlo zbog greške na platformi, a zbog koje nije bilo moguće blokirati profile koje je već blokirao veliki broj korisnika, a za kratak vremenski period.

Ispostavilo se da je veliki broj Facebook korisnika ovo već pokušao, pa je mreža generisala odgovor koji je sprečavao da Zukerberg postane žrtva viralnih kampanja. Iz kompanije naglašavaju da ovakav odgovor nije specijalno napravljen za samo jedan profil, već se pojavljuje uvjek kada je neki nalog pokušalo da blokira više korisnika, budući da viralne kampanje često upućuju veliki broj ljudi da blokiraju neku osobu bez opravdanog razloga.

Iz Facebook-a su nedavno objavili da je problematična greška ispravljena, te da je proces predstavljao veliki tehnički izazov. Nova ispravka sada omogućava bilo kojem korisniku da blokira Zukerberga, te tako izbjegne PR postove vođe jedne od najuticajnijih društvenih platformi.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *