Brže do avio karata : MA nudi redizajniranu platformu internet stranice

Dodajte komentar

Putnici nacionalnog avio- prevoznika Montenegro Airlinesa od početka sedmice su u mogućnosti da karte do željene destinacije kupe putem nove, redizajnirane i responzivne internet stranice.

Kako MA navodi u saopštenju, novi sajt Montenegro Airlinesa koji je na poznatoj adresi www.montenegroairlines.com sada ima moderan dizajn pogodan za pristup sa mobilnih uređaja, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana, pružajući optimalno iskustvo kako za desktop računare tako i za prenosive uređaje, uključujući pametne telefone i tablete.

Sistem za rezervaciju je redizajniran tako da omogućava brži i jednostavniji način pretraživanja i rezervaciju mjesta na letovima Montenegro Airlinesa.

Izvršni direktor Montenegro Airlinesa, Živko Banjević tim povodom je izjavio:

“Drago nam je što uvodimo unaprijeđeni i u potpunosti izmijenjeni sajt Montenegro Airlinesa. Vjerujemo da će novi sajt našim posjetiocima pružiti veću funkcionalnost i pogodnost. Novina je što je sada moguće rezervisati mjesto na našem letu u svega tri koraka, bilo preko desktop računara, mobilnog telefona ili tableta.”

Takođe u saopštenju navode i da je meni za pretraživanje pojednostavljen, tako da svi oni koji posjete sajt, sada mogu lakše i brže doći do informacija o putovanjima, našim ponudama i uslugama. Posebna pažnja, kažu da je, posvećena promociji specijalnih akcija tokom kojih putnici mogu rezervisati karte po povoljnijim tarifama.

Pilikom izrade novog sajta vodilo se računa da posjetioci odnosno putnici brže dođu do željenih informacija, da u što kraćem roku obave kupovinu karte i da sa sajta odu zadovoljni, navodi se u saopštenju MA.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *