Drugi ciklus obuke za #copywriter-e u marketingu 16. i 17. decembra

Dodajte komentar
Drugi ciklus obuke za #copywriter-e u marketingu održaće se 16. i 17. decembra u hotelu Centre Ville, Podgorica. Obuka je namijenjena marketing i prodajnim timovima ili pojedincima koji žele komunicirati sa ciljnim javnostima na kreativan i inovativan način, koristeći moderne tehnike copywritinga u elektronskim i digitalnim medijima.
Predavač: Đuro Radosavović, pisac, autor, copywriter, novinar (Al Jazeera, Vijesti), sa velikim iskustvom u pisanju i izradi idejnih rješenja za promociju i reklame komercijalnih firmi, kao što su: Master Card, Vip mobile, Lav pivo, Onogošt pivo, Don kafa, Coca – Cola, Beogradski sajam knjiga, GDS, Fanta, Sprite, Hemofarm, itd.
Na obuci ćete naučiti: copywriting tehnike, brend i imidž, storytelling, radni dan copywritera, ATL, BTL, digitali, content – primjeri i praksa na poslu, praktični rad u grupama na primjerima Vaših firmi, te dobiti preporuke za lično usavršavanje. Polaznici će imati priliku da nauče mnogo toga što nemaju priliku u Crnoj Gori da čuju, jer neke grane advertajzinga još uvijek nisu u primjeni. Zato je ovo dobra prilika za sve veće firme i pojedince koji žele da znaju šta je copywriting, koje su prednosti BTL-a i šta je od savremenih dostignuća advertajzinga direktno primenjivo na području Crne Gore.
Dvodnevna obuka je namijenjena za početnike u copywriting-u (1. dan) i napredne marketare (2. dan). Agenda na upit e-mailom ili inbox.
Prijave do 14.12. na e-mail: [email protected] ili fb inbox.
Sve informacije na tel: 069 388 303.
Očekujemo Vas!
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *