Regent Porto Montenegro hotel nagradio najbolje partnere u ovoj godini

Dodajte komentar

U čast obilježavanja uspješne godine, u penthausu novog krila Aqua u hotelu Regent Porto Montenegro organizovana je  dodjela nagrada na kojoj su prisustvovali partneri i prijatelji hotela, saopštili su iz Regent hotela.

Tokom prazničnog programa partnerima koji su dali najveći doprinos uspješnom poslovanju hotela dodijeljena su “Best of the Best 2017” priznanja i to u šest kategorija:

  1. Korporativni partner godine – Erste banci
    (Nominovani: Erste banka, CKB, Arton Capital)
  2. Government partner godine – Misnistarstvu evropskih poslova u Vladi Crne Gore
    (Nominovani: Ministarstvo evropskih poslova u Vladi Crne Gore, Ambasada Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori, MAUK)
  3. MICE (sastanci, konferencje, događaji) partner godine – kompaniji “Talas M”
    (Nominovani: Talas M, Kongres Travel, Luminalis)
  4. Tur operator partner godine – kompaniji “Discover Montenegro”
    (Nominovani: Kompas Montenegro, Grand Travel Agency, Discover Montenegro)
  5. Partner godine – elektronski mediji – Televiziji Vijesti
    (Nominovani: MNE Magazin, Radio Tivat, Televizija Vijesti)
  6. Partner godine – štampani mediji – časopis The Luxury Collection
    (Nominovani: Dnevne Novine, Caffe Montenegro, The Luxury Collection)

Posebna zahvalnica za izuzetan doprinos i podršku dodijeljena je Opštini Tivat. Zahvalnicu je preuzela predsjednica Opštine, dr Snežana Matijević.

Prilikom uručenja priznanja prisutnima se obratio direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro Roko Palmić, istakavši da svi pokazatelji upućuju na to da je 2017. bila izuzetno uspješna godina:

“Ponosni smo da naše brojke pkazuju  rast od 5 % kada je u pitanju  popunjenost hotela. 5% možda zvuči malo, medjutim kada u obzir uzmemo nove smjestajne kapacitete, dolazimo do zakljucka da je to rast od tačno 2.379 noćenja. Zabilježili smo i konstantan rast našihi tradicionalnih tržišta kao što su: Velika Britanija – 13 %; Amerika – 34 %; Belgija – 53 %; Francuska – 47 %; Izrael 30%. Lijepo je vidjet i razvoj našeg novog fokusiranog tržita GCC sa sljedecim brojkama: Ujedinjeni Arapski Emirati – 55%; Kuvajt 9 %; Saudijska Arabia – 78%. Ove godine dobili smo i 5 znacajnih medunardoni priznanja: Certificate of Excellence – Trip Advisor, One of the Best Honeymoon Destinations in 2017 – Flight Network, Best Resort Meeting Hotels – Meeting Star Award, The World’s Most Instagrammable Hotels in 2017 – About Time Magazine, Luxury Travel Guide Award Winner – European Awards”, kazao je Palmić.

Hotel Regent Porto Montenegro je u 2017. Odgovorno poslovao, i uključivao lokalnu zajednicu u svoje programe, međutim i podržavao programe od izuzetnog značaja za razvoj turizma i kulture u Crnoj Gori.

“U proteklih godinu dana sarađivali smo sa lokalnim dobavljcačima, Centrom za kulturu Tivat, Turistickom organizacijom Tivta, Festivalima Purgatorije, Kotor Art, Internacionalnom smotrom mode u Kotoru. Organizovali smo koncerte u saradnji sa Muzičkim školama u Kotoru i Tivtu. Puno smo radili da uvežemo kulturu i turizam, te ćemo tako i nastaviti, jer ćemo vec 13. i 14. januara 2018. premijerno u Crnoj Gori ugostiti ekipu predstave “HOTEL 88” koji će igrati predstavu u našem hotelu”, dodao je Palmić

Govorivši o uspješno uspostavljenom, novosagrađenom krilu Aqua, Palmić je najavio i nove projekte:

“Locirano pored Regent Pool Rezidencija, Aqua krila, najnovije hotelsko krilo nazvano Baia biće uspostavljeno i funkcionalno ljeta 2019. 70 savremenih soba, apartmana i rezidencija u krilu Baia pružaće inspirativne poglede ka bokokotorskom zalivu i crnogorskim, planinskim vijencima. Arhitektura novog krila nastavlja tradiciju italijanske rivijere obrađene kroz savremeni stil.”, zaključio je on.

Smješten u srcu luksuznog Porto Montenegra na obali Jadranskog mora, Regent Porto Montenegro je monumentalno zdanje sa bočna krila i centralnim atrijumom, fascinantnog dizajna inspirisanog projektima majstora venecijanske renesanse, ali prilagođeno tradiciji i ljepoti lokalne arhitekture.

Svaka od 149 soba ovog hotela nudi predivan pogled na Bokokotorski zaliv ili na visoke planinske vijence koji okružuju Porto Montenegro.

Besprekorna usluga, karakteristična za Regent brend, se može osjetiti na svakom koraku, od luksuznih i savremenih prostora za različite događaje sa pogledom na more, do gastronomskih specijaliteta restorana ovog hotela i nježnih spa tretmana. Regent Porto Montenegro ispunjava obećanje luksuznog bijega na more.

Radio Tivat

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *