Orlandić: Lufthansa će biti partner Aerodroma

Dodajte komentar

Predstavnici top menadžmenta kompanije Lufthansa grupe Manuel Mejer i Silvia Švinghamer, posjetili su Aerodrom Podgorica i razgovarali sa izvršnim direktorom Aerodroma Crne Gore Danilom Orlandićem i njegovim  saradnicima. Glavna tema razgovora  bile su postojeća i buduća saradnja.

Direktor Orlandić je naglasio da je širenje mreže destinacija medju priroritetima Aerodroma Crne Gore.

„U tom procesu, Lufthansa kao jedna od najznačajnijih aviokompanija u Evropi i svijetu itekako može i treba da nam bude partner. Za sada njihova kćerka firma Austrian Airlines realizuje liniju Podgorica-Beč-Podgorica, a nadam se da će već iduće godine Lufthansa saobraćati ka Crnoj Gori i sa drugih evropskih destinacija“, istakao je Orlandić.

Manuel Mejer, šef Lufthansine zemaljske operative za Evropu, ovom prilikom izjavio je:

„Zadovoljni smo brojem putnika koje prevezemo na liniji ka Beču i srećni što od 2004. godine, preko našeg haba u Beču, povezujemo Crnu Goru sa destinacijama širom svijeta. U tom smislu, kako bi sagledali prilike, stalno pratimo tržišno okruženje. Takođe smo govorili o mogućnostima daljeg jačanja naše dobre, bliske i duge saradnje,  a sve u kontektstu obezbjeđenja visokih standarda kvaliteta za naše korisnike i tačnosti pri obavljanju operacija.“

Lufthansa grupa najveće je udruženje aviokompanija na svijetu i predvodnik na
tržištu evropskog aviosaobraćaja. Trenutno saobraća ka više od 300 destinacija na četiri kontinenta, a samo tokom prošle godine prevezli su oko 110 miliona putnika.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *