Miodrag Radonjić predložen za trećeg viceguvernera

2 komentara

Guverner dr Radoje Žugić predložio je juče parlamentu da za trećeg viceguvernera izabere Miodraga Radonjića.

Radonjić je, kako navodi Žugić u obrazloženju dostavljenom parlamentu, radio u cetinjskom Obodu, budvanskom Merkuru, Euromarket banci, Hipo Alpe Adria banci, Sosiete ženerale banci, Ministarstvu finansija, Elektroprivredi, Novoj banci, a od marta tekuće godine obavlja poslove direktora Sektora za finansijske i bankarske operacije u Centralnoj banci.

CBCG ima dva viceguvernera dr Nikolu Fabrisa i dr Irenu Radović. Izbor trećeg viceguvernera je u skladu sa harmonizacijom domaćeg zakonodavstva sa propisima EU.

 

Podijeli ovaj članak
2 Komentara
  • U strukovnom smislu, odavno Zugic nije napravio ovako dobar vic, mada ce rezultati biti cinjenicno uporedivi sa tragom koji vonja a koji je ostavljen nakon uredbe oko naplate poreskog duga imovinom, a sto serial Mehanizam svjedoci beyond any doubt.

    Ali, treba razumijeti- licni dug jer je ovaj pomocnik ministra potpisao ugovor o autoputu, a kako se stvarno ne bi znalo da Zugic nije zelio svoj potpis na takvom dokumentu-ima, morao platiti pa i kroz fantomsku funkciju treceg viceguvernera. Nema tu nikakave odgovornosti Radonjica, osim one da se u radnoj biografiji nalazi da je kao retail direktor Hypo Alpe Adrie, implementirao CHF kredit.

  • Mila sa akcentom na K, tezak je Vas problem kad na svakoj objavi vodite monolog. Bolje da se pretplatite na rubrike ljepote i zdravlja, moze Vam biti od koristi, velike koristi. Sto se tice ekonomije, previse ste gluposti ispricali da bi bili ozbiljno shvaceni.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *