Montenegro AIrlines: Jeftinije karte za rani buking

Dodajte komentar

Nacionalna avio-kompanija Montenegro erlajns putnicima nudi mogućnost ranijeg rezervisanja karata po znatno nižim cijenama, za sve destinacije u okviru mreže, i to za ljetnji red letjenja za 2018. godinu.

Period kupovine karata je od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine, a putovanja je potrebno realizovati od 1.maja do 30. septembra naredne godine.

“Ukoliko želite da posjetite Ljubljanu povratnu kartu sa svim taksama možete kupiti po cijeni od 115 eura. Povratnu kartu sa svim taksama do Rima možete kupiti po cijeni od 154 eura, Beča 185 eura, Liona 199 eura, Frankfurta 215 eura, Ciriha 209 eura, Kopenhagena 229 eura i Dizeldorfa 219 eura. Do Pariza možete putovati iz Podgorice ili Tivta takođe po cijeni od 219 eura. Iz Tivta možete letjeti do: Londona po cijeni od 235 eura, Sankt Peterburga po cijeni od 279 eura, dok do Moskve iz Podgorice i Tivta možete letjeti po cijeni od 269 eura”, saopšteno je iz Montenegro erlajnsa.

ME naredne godine leti i ka dvije nove destinacije u Njemačkoj, Lajpcigu i Minhenu.

Putnici povratnu kartu sa svim taksama do Lajpciga mogu kupiti za 209 eura, koliko košta i povratna karta do Minhena.

Prvi put u sklopu akcije rano bukiranje Montenegro Airlines nudi letove za Beograd iz Podgorice ili Tivta, tako da putnici povratnu kartu sa svim taksama do Beograda mogu kupiti po cijeni od 109 eura, saopšteno je iz kompanije.

“Navedene cijene karata odnose se i na putovanja započeta u inostranstvu. Broj mjesta po ovim tarifama je ograničen na svim letovima”, saopšteno je iz ME.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *