Nedjeljni Poslovni Horoskop 27. novembar – 03. decenbar

Dodajte komentar

Ovan

Vaša karijera ide uzlaznim tokom, jer vi tačno znate šta radite i radite to na najbolji mogući način. U utorak budite otvoreni za velike ideje i spremni da realizujete i najsmjelije planove. Ova nedjelja će generalno biti veoma uzbudljiva, jer ćete posle dužeg perioda stagnacije konačno biti zadovoljni vašom karijerom i poslovnom stranom života, uopšte. U petak iskoristite mogućnost saradnje sa osobama koje posao vezuje za inostranstvo. Ne bi bilo loše da u narednim danima razmislite o proširenju posla ili da se fokusirate na neka nova tržišta.

Bik

Početak nedjelje donosi veliku podršku starijih osoba, najvjerovatnije šefova, ukoliko im prezentujete nove ideje. Utorak je odličan za one koji studiraju ili planiraju stručno usavršavanje – tada ćete biti izuzetno raspoloženi i da prihvatite savjete. U srijedu i četvrtak, bićete pod velikim pritiskom kada su rokovi u pitanju – najbitnije je da ne gubite glavu. Ove nedjelje, bićete spremni da se upustite u rizične poslove, pogotovo sako donose veliki novčani dobitak. razmislite da li vam je tako nešto zaista potrebno. Vikend prolazi u planovima za budućnost i sumiranju utisaka.

Blizanci

Ukoliko vaš posao ima veze sa elektronikom, veoma je moguće da ćete se na samom početku nedjelje odlučiti za kupovinu novih uređaja ili djelova. Ne žalite novca. Ova investicija služi da sebi olakšate rad i da uštedite na vremenu. Ako se odlučite za započinjanje novog projekta ili ste spremni za ulaganja u novi posao, odličan dan za to je srijeda. Potrudite se da svaki vaš budući potez bude dobro promišljen. U četvrtak, očekujte povoljne vesti u vezi jednog poslovnog predloga. Nova postignuća i informacije koje će vam biti od koristi pristižu za vikend.

Rak

U ponedjeljak vas nešto sprječava da se u potpunosti posvetite poslu. Moguće je da je u pitanju vaš privatni život. Ako se priži prilika, uzmite nekoliko dana odmora, dok se situacija ne popravi. Utorak posvetite razmišljanju kako i šta dalje kada je u pitanju vaša karijera. Ako smatrate da nešto treba da se promijeni, dobro je na vrijeme započeti sa pripremama. Sve zaključke do kojih budete došli u četvrtak i petak, podelite sa jednom osobom od povjerenja. Vikend je idealan za dodatnu edukaciju – razmislite o pohađanju kongresa ili nekog naučnog skupa.

Lav 

Neka izuzetno komplikovana aktivnost zahtijeva vašu punu posvećenost u ponedjeljak. Koliko god vam energije i vremena oduzimala, za vas će biti pravi izazov da se u nju upustite. Sva saznanja do kojih budete došli podijelite sa kolegama – izuzetno će vam prijati osjećaj da situaciju držite pod kontrolom. Svakodnevnim obavezama se posvetite najkasnije u srijedu. U narednim danima, isplanirajte jedan sastanak koji sa sobom može donijeti nove poslovne kontakte ili čak udruživanja. Vikend će biti pogodan za bilo kakve intelektualne aktivnosti.

Djevica

Ukoliko u ponedjeljak morate da obavite razgovor sa nadređenima, ne dozvolite sebi da dođe do nesporazuma u komunikaciji. Budite taktični i nadasve promišljeni. U ovom razgovoru, za emocije nema mjesta. Utorak, sreda i četvrtak su dani veoma povoljni za posao. Bićete veoma uspješni, čemu god se posvetili. Četvrtak posvetite svođenju računa. Veoma je bitno da shvattite i dobro razumijete vašu trenutnu poziciju i preispitate sebe u kom pravcu želite da nastavite. Vikend provedite u krugu prijatelja i porodice i zaboravite na razmišljanja o poslu.

Vaga

Bićete prijatno iznenađeni kada dođete do nekih informacija koje se tiču vašeg zalaganja i posvećenosti poslu. Ne mora da znači da će pohvala stići od nadređenih – vi ste neko ko je omiljen kod kolega, a da toga još uvjek niste svjesni. U srijedu, zatražite stručno mišljenje nekog sa više iskustva. Posebnu pažnju obratite na zamke i negativne stvari vezane za posao. Bolje je da učite iz tuđeg iskustva, nego iz sopstvenog. U petak, klonite se lošeg društva i negativnih pojedinaca. Izbjegavajte da učestvujete u raspravama i, generalno, suzdržite se od svih reakcija.

Škorpija

Ne možete da kontrolišete sve što se tiče vašeg posla i zalud rasipate dragocjenu energiju na nepotrebna nerviranja. Ukoliko u utorak budete preopterećeni nekim obavezama ili poslovnim zadacima, obavezno dio toga prepustite kolegama. Niko ne očekuje da sve to uradite sami. U pravom raspoloženju i veoma motivisani za rad ćete biti od srijede, kada budete primili jednu lijepu vijest iz inostranstva. Planovi se odvijaju baš onako kako ste zamislili, a to shvatate već u petak. Kraj radne nedjelje posvetite svođenju računa i pravljenjem potsetnika za sljedeću nedjelju.

Strijelac

Pokušavate da uhvatite tempo sa događajima već na samom početku nedjelje. Neke obaveze su se nagomilale i čekaju na vaše izvršenje. U sredu, shvatate da uspjeh zavisi od vašeg ličnog angažovanja i spremni ste da date svoj maksimum. Četvrtak protiče u znaku promjena. Da biste ostali efikasni kao i do sada, bićete spremni na razne kompromise. Ako ste odlučni i uporni, ali i adekvatno prilagođeni situaciji, svjesni ste da je to u vašem interesu. U petak možete da očekujete iznenadnu poslovnu ponudu ili predlog od nekoga na koga niste računali.

Jarac

Ova nedjelja sa sobom donosi podršku nekih osoba koje su veoma uticajne i koje mogu mnogo da vam pomognu prilikom napredovanja na bolju radnu poziciju. U utorak, oslonite se na svoje logičko razmišljanje i budite sigurni da će odluke koje tada budete donosili imati pozitivan uticaj na vašu budućnost. Oprez je potreban u četvrtak, naročito ukoliko vaš posao ima veze sa javnošću ili novcem. Ne dozvolite sebi rasijanost ni po koju cijenu. Za vikend, do vas dolaze informacije o novom poslu koji bi mogao da vam donese veću zaradu i prijatniju radnu atmosferu.

Vodolija

Na samom početku nedjelje, shvatićete da Imate više mogućnosti nego što trenutno pretpostavljate. Slobodno se oslonite na vašu intuiciju ako budete naišli na neku nepristojnu ponudu u utorak. U srijedu, ne uvodite nikakve promjene u vaše radno okruženje, a naročito se klonite podsticanja vaših kolega na akcije koje šefovima nikako neće prijati. Zbog nepovoljnog uticaja planeta, imaćete lažan osjećaj moći. Kako se kraj nedjelje bude približavao, bićete u prilici da ostvarite mnoge snove, ali morate biti odlučniji i istrajniji u ostvarivanju svojih planova.

Ribe

Planete će vam ove nedjelje biti izuzetno naklonjene kada je riječ o poslu. U ponedjeljak i utorak, pružiće vam se šansa da sklopite dobar posao sa osobama koje žive u inostranstvu. Budite spremni na mnogo telefonskih razgovora i elektronske prepiske. Sreda donosi velike dobitke, ali oni ne moraju biti materijalne prirode. Sasvim je izvjesno da ćete tada imati mnogo razloga da budete ponosni na sebe. Poboljšanje finansijske situacije dolazi tek u petak. Imaćete uspjeha u igama na sreću, ali možete da očekujete dobitak od prodaje nekih nekretnina.

Izvor: horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *