Poziv budućim korisnicima Biznis inkubatora

Dodajte komentar

Biznis centar Cetinje danas će raspisati javni poziv budućim korisnicima Biznis inkubatora i Inovativnog centra za dostavljanje biznis inicijativa – saopštio je na današnjoj konferenciji za medije, direktor Biznis centra Luka Jovićević.

On je kazao da će javni poziv biti otvoren narednih deset dana, nakon čega će se raspisati konkurs za prijem budućih korisnika tog poslovnog prostora.

Biznis inkubator i Inovativni centar koji su svečano otvoreni u petak, namijenjeni su preduzetnicima koji teže razvoju različitih biznis ideja i pružaće usluge i podršku svim građanima koji planiraju da započnu sopstveni biznis. Biznis inkubator ima kapacitet do 80 novih radnih mjesta, dok će projektom rukovoditi Biznis centar Cetinje.

“U ovom objektu definisani su posebni prostori za nova preduzeća u razvoju, kojima će se obezbijediti poslovni prostori, infrastruktura kao i druge usluge i pogodnosti. Cilj Biznis inkubatora je da pomognu razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća tokom prvih godina poslovanja”, kazao je Jovićević i pojasnio da Biznis inkubator sa Inovativnim centrom nudi dvije kategorije poslovnih prostora i to prostore za proizvodne pogone, koji se nalaze u prizemlju objekta i kancelarijske prostore, odnosno prostore za uslužne djelatnosti na spratu.

Biznis inkubator sa Inovativnim centrom nudi novouređene i moderno opremljene poslovne prostore – biznis jedinice površine od 18 do 24 metra kvadratna, a za početnike u biznisu biće potpuno besplatni u prvom periodu poslovanja, nakon čega će moći da se koriste po povlašćenoj cijeni. Takođe, kako je naglasio, one su opremljene Internet konekcijom, telefonskom centralom i osnovnom kancelarijskom opremom.

U drugoj kategoriji Inkubator nudi moderno opremljene proizvodne pogone, takođe besplatno u prvom peridu poslovanja za početnike u biznisu. Oni su opremljeni pripadajućom opremom u skladu sa definisanom oblasti poslovanja.

“Biznis inkubator sa inovativnim centrom budućim korisnicima nudi i dodatne sadržaje kao što su: sala za sastanke, multimedijalna sala, ICT data centar, usluge štampanja i kopiranja, recepciju, zajedničku kuhinju, parking i obezbjeđenje, a maksimalno vrijeme boravka u prostoru je pet godina”, kazao je Jovićević.

Sva zainteresovana pravna ili fizička lica mogu se javiti Biznis centru Cetinje radi dobijanja dodatnih informacija ili se obratiti e-mailom na adresu: [email protected].

Jovićević je pozvao sve građane Cetinja da se jave Biznis centru kako bi iskoristili povoljnosti koje se nude u Biznis inkubatoru i realizovali sopstvene biznis ideje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *