Porto Montenegro na nautičkom događaju “Jedriličar godine” u Moskvi

Dodajte komentar

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas iz Tivta, ispred projekta marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro, prisustvovali su prestižnoj moskovskoj dodjeli nagrada „Jedriličar godine“ (Sailor of the Year Award 2017), kao jedan od vodećih sponzora ovog globalno prepoznatljivog nautičkog događaja u Rusiji.

Ruska jahting asocijacija (WFTU) i časopis Yacht Russia organizatori su ove tradicionalne manifestacije koja je održana 14. novembra u Moskvi.

„Imamo sjajnu komunikaciju sa ruskim tržištem, ali i uspostavljamo nove odnose sa predstavnicima nautičke industrije u Rusiji. Na događaju je vladalo veliko interesovanje za naš tivatski nautički proizvod“- istakao je senior PR i marketing menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Sa preko 150 sunčanih dana godišnje, slikovitim pejzažima i jedistvenim ostrvima Sveti Đorđe i Gospa od Škrpjela, akvatorijum Boke Kotorske, marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro omiljeno je mjesto boravka Rusa koji žele atraktivan odmor na obali u svojoj rezidenciji ili dobru uslugu u marini za svoje plovilo, dodao je Kalezić.

Nacionalna ruska nagrada „Jedriličar godine“ ustanovljena je 2009. godine, i za samo devet godina stekla je snažan globalni karakter u svijetu jahtinga i nautike.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *