Izašla Brošura Montenegroberze: Berzansko tržište Montenegroberze – Crnogorsko tržište odabranih!

Dodajte komentar

Montenegroberza je objavila ovogodišnju brošuru pod nazivom Berzansko tržište Montenegroberze – Crnogorsko tržište odabranih.

“Cilj izrade brošure je još jedan pokušaj da se afirmiše tržište kapitala u cjelini i da se na jednom mjestu prikažu najkvalitenije kompanije koje se nalaze na berzanskom tržištu”, navodi se u saopštenju.

Cilj je i da se investiciona javnost informiše o svemu što definiše berzansko poslovanje u Crnoj Gori regulativi, opštim trendovima na Montenegroberzi, organizaciji tržišta, pojedinačnim hartijama od vrijednosti koje se nalaze na tržištu.

U brošuri se nalaze najvažnije informacije o Atlas banci, Crnogorskoj komercijalnoj banci, Prvoj banci Crne Gore, Luštica Development-u, Crnogorskom Telekomu, Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, Plantažama, kompaniji CMC, Invest banci Montenegro, Institutu “Simo Milošević” i Port of Adria.

Brošura obuhvata i Luku Bar, Montecargo, Rudnik uglja, Swiss osiguranje, Zetatrans, Željezničku infrastrukturu, Željeznički prevoz, Primorje Hotels & Restaurants, Barsku plovidbu, Hotelsku grupu Budvanska rivijera, Elektroprivredu Crne Gore, Hipotekarnu banku, Jugopetrol, Marinu Bar i Hotelsko-turističko preduzeće Ulcinjska rivijera.

Brošuru pogledajte OVDJE.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *