Najbogatiji Kinez debitovao na filmu u ulozi kung-fu majstora (video)

Kineski milijarder i vlasnik „Alibabe“ Džek Ma pokazao je svoje zapanjujuće umijeće u borilačkim vještinama u tuči sa Džet Lijem, Samom Hangom i drugim majstorima borilačkih vještina u svom debitantskom akcionom filmu.

U novom filmu „Gong Shou Dao“ („Umjetnost napada i odbrane“) u kom poznati azijski majstori kung-fua, tekvondoa, suma pokazuju svoje nevjerovatno umjeće, brzinu i moć, pojavljuje se i 53-godišnji osnivač „Alibabe“ Džek Ma.

Milijarder glumi nepobjedivog tai-či majstora i u filmu se bori protiv glumca Donija Jena, glumice i vlasnice crnog pojasa u tekvondou Nataše Liu Bordizo, penzionisanog mongolskog sumo šampiona Asašorija Akinorija i tajlandskog majstora borilačkih vještina Tonija Džaa. Na kraju trejlera, britanski glumac Džejson Stetam i bokseri Meni Pakio i Genadij Golovkin izazivaju Maa na borbu licem u lice.

U šestominutnom trejleru, majstori borilačkih vještina u neonom osvijetljenom skladištu demonstriraju svoje umijeće na košarkaškoj lopti koja ide od jednog do drugog. Kad lopta doleti do Maa, on je probija jednim udarcem. Slijedi spektakularna borba majstora borilačkih vještina protiv milijardera začinjena zapanjujućom grafikom.

„Obećavam da će film biti veoma uzbudljiv. Uživajte u filmu u kome moj dobar drug Džek Ma igra tai-či majstora i njegovim borbama protiv drugih majstora borilačkih vještina“, napisao je na svojoj stranici na Fejsbuku Džet Li, filmska superzvijezda i izvršni producent filma.

„Primarni cilj je globalna promocija tai-čija zbog njegove koristi za zdravlje i sreću, kao i prozora u kinesku kulturu. To je stav svih učesnika koji su svi radili volonterski“, navodi „Alizila“, njuz portal „Alibaba grupe“.

Ma, bivši profesor engleskog jezika, već dugo je ljubitelj borilačkih vještina. Navodno, milijarder vježba tai-či od 1988. godine.

Check Also

„Jaka privreda – uspješna Crna Gora“: Novi strateški dokument UPCG za stabilniji biznis

Novi strateški dokument Unije poslodavaca Crne Gore „Analiza parafiskaliteta na lokalnom nivou: opštine Budva, Bijelo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *