Mark Di Ruijter direktor hotela Čedi Luštica Bay

Dodajte komentar

Kompanija Luštica Development AD Tivat imenovala je Marka Di Ruijtera (Marc De Ruijter) za generalnog direktora hotela Čedi Luštica Bay Crna Gora (The Chedi) koji se gradi na samoj obali u Luštica Bay marini, kao luksuzni objekat sa pet zvjezdica i najveći hotel te kategorije u Boki Kotorskoj.

Čedi, koji treba da bude otvoren tokom ljetnje sezone 2018. godine, prvi je od sedam hotela čija je izgradnja predviđena u okviru Luštice Bay, turističkog grada vrijednog 1,1 milijardu eura. Rezidencijalno odmaralište Luštica Bay će se prostirati na oko sedam miliona kvadrata spektakularnog pejzaža i netaknute prirode tivatskog dijela poluostrva Luštica.

“Crna Gora je svakako destinacija u nastajanju kada je turizam u pitanju. Tri stvari su me privukle kada je ova pozicija u pitanju: ljepota Crne Gore i njen veliki potencijal, koncept Luštice Bay i njegova savršena integracija u lokalnu baštinu područja, i na kraju, Čedi brend i njegovi prepoznatljivi hoteli, sa izuzetnim nivoom usluga i intuitivnim luksuzom koji se lako uklapa u sveobuhvatni koncept Luštice Bay. Očekujemo odličnu prvu godinu i uvjereni smo da je Čedi dobar dodatak postojećoj hotelskoj ponudi u regionu. Prvi upiti i rezervacije su već stigli što nam je još jedan razlog za uzbuđenje zbog predstavljanja Čedi Luštica Bay svijetu“, izjavio je Di Ruijter.

Smješten uz šetalište u glavnoj marini, hotel će donijeti novu vrstu luksuza u bokokotorski zaliv, kao i bogate prateće sadržaje.

Hotel će sadržati 111 soba, 51 u sklopu hotela i 60 u vidu privatnih kondominijuma koji će biti dostupni kao ekskluzivna studio stanovi za odmor. Predviđen je internacionalni restoran, cjelodnevni restoran, bar, konferencijski i poslovni centar, kao i otvoreni grijani bazen, spa i fitness centar sa zatvorenim grijanim bazenom i teretanom. U sklopu Hotela su i visokokvalitetni maloprodajni i poslovni prostori na šetalištu marine.

Mark Di Ruijter ima više od dvadeset godina iskustva u hotelskoj industriji uz dokazan uspjeh. Radio je u hotelima širom SAD-a, Belgije, Francuske, Mauricijusa, UAE, a nedavno i kao generalni direktor u hotelu Sofitel Jumeirah Beach u Dubaiju, odakle dolazi u Tivat.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *