Aplikacijom do novca: Neka telefon radi za vas

Dodajte komentar

Aplikacije su neizostavni dio svakodnevice za svakoga ko posjeduje pametni telefon. Da mogu biti korisne za budžet dokazuje šest aplikacija kojima možete uzeti neki novac.

Slidejoy
Nećete se obogatiti, ali ne morate ni prstom mrdnuti. Aplikacija postavlja reklame na zaključan ekran telefona i za to dodaje novac na vaš PayPal račun. 1000 oglasa = 1 dolar. Nije striktno definisano koliko ćete oglasa dobijati svakog dana. Ako imate stari (Android) telefon i Prepaid SIM karticu, eto prilike da zarađuje za vas! (Android) Aplikaciju preuzmite ovdje.

Google Opinion Rewards
Ovde novac ne možete fizički videti, jer se gomila na vašem Google Play nalogu. Kada ga skupite dovoljno, možete kupiti neku aplikaciju ili dodatke u igrama!
Google će vas s vremena na vreme pitati neka pitanja, a od vas se očekuju iskreni i tačni odgovori. To je sve! Dobijena suma nije grandiozna, no ni pitanja nisu teška. (Android) Aplikaciju preuzmite ovdje.

Pact
Pravite pogodbu sa „aplikacijom“ da ćete se zdravo hraniti i da ćete imate redovne fizičke aktivnosti. Sami birate koliko čega, ali morate to i da ispunite. Članovi koji ne ispune obećanje, plaćaju onima koji su od reči. Budite karakter i profitirajte! Dokaze šaljete u vidu fotografija vježbanja i hrane koju jedete. Ne očekujte zaradu veću od 150 dolara godišnje (0,3 do 5 dolara nedeljno). (iOS i Android) Aplikaciju preuzmite ovdje.

Foap
Zaradite na fotografijama. Najbolje fotografije pošaljite na njihov server i prodajte preko Foap prodavnice. Svaka fotka košta deset dolara; domaćin uzima pola, pola ide vama. Sve liči na Instagram i Flickr – telefon vam je dovoljan za fotografisanje i slanje i nema ograničenja u količini fotografija. Nakon izvjesnog vremena ćete shvatiti šta se najbolje prodaje i kako treba kandidovati, kako iskoristiti svijetlo i ostale cake… (iOS i Android Aplikaciju preuzmite ovdje.

MiPic
Vaše fotografije će se štampati na materijalu (odjeća, obuća, stvari za kuću…) i očekuje se da budete inovativni i kreativni. Nije svaki prizor i dezen za tanjir, bluzu, ili farmerke. Malo razmislite, dosta istražujte i budite efektni. Na PayPal račun vam stiže 20 odsto od ukupne vrijednosti prodatog artikla. Na primjer, futrola za iPhone košta 15, a majica 25 funti. (iOS) Aplikaciju preuzmite ovdje.

Snapwire
Opet se barata s fotografijama, s razlikom da se očekuje da ste barem polu profesionalac. Dobijate zadatke, šta želi „klijent“, a na vama je da se takmičite s drugim članovima i budete najbolji za datu temu. Kada se izvještite i steknete reputaciju, očekujte da se klijent direktno vama obrati i od vas lično zatraži fotografije za svoje potrebe. (iOS i Android) Aplikaciju preuzmite ovdje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *