UNIQA osiguranje lansirala novi webshop – novi dizajn i novi paketi osiguranja

Kao pioniri na crnogorskom tržištu osiguranja, UNIQA osiguranje je 2011. godine lansiralo webshop aplikaciju koja omogućava online, jednostavnu i brzu kupovinu proizvoda putnog osiguranja, u bilo kojem trenutku i bez nužnosti odlaska u poslovnicu.

“Prateći nove trendove, a svjesni činjenice da je za nove generacije osiguranika, internet mjesto informisanja i formiranja odluke o kupovini, a sve češće kanal kupovine, internet stranice UNIQA osiguranja su prilagođene svim platformama i uređajima. UNIQA je danas lansirala novu verziju webshop-a, koja pored prilagođenog dizajna, jednostavnijeg i zanimljivijeg modela kupovine, nudi mogućnost ugovaranja dodatnih paketa putnog zdravstvenog osiguranja uz 10% popusta”, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

UNIQA grupa je krajem prošle godine, kao odgovor na digitalizaciju, pokrenula najveći investicioni program u istoriji kompanije. U projektu vrijednom 500 miliona eura novoj generaciji klijenata obezbijediće se brz i jednostavan pristup proizvodima osiguranja.

“Nismo fokusirani samo na prodaju nego i na unaprjeđenje korisničkog servisa. Kako bi klijentima omogućili da na što brži i lakši način ostvare svoja prava iz osiguranja, UNIQA Crna Gora je nedavno uvela i novi servis – online prijavu štete preko website-a. Uz UNIQA online prijavu šteta klijenti uz manje utrošenog vremena i bez fizičkog dolaska u našu poslovnicu mogu da prijave štetu, čime se skraćuje i rok za isplatu šteta”, kazala Nela Belević, izvršna direktorica UNIQA osiguranja.

“Svjesni da je digitalizacija stvarnost, a da su promjene jedina konstanta, UNIQA će nastaviti da razvija online kanal prodaje, tako da će stanovnicima Crne Gore ali i turistima koji planiraju boravak u Crnoj Gori, uskoro biti dostupni novi proizvodi osiguranja online (24/7) iz udobnosti doma ili kancelarije”, dodali su iz kompanije.

Check Also

Žugić izabran za predsjednika Odbora direktora Luke Bar

Za predsjednika Odbora direktora Luke Bar na konstitutivnoj sjednici jednoglasno je izabran Vojin Žugić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *