Susret ambasadora Hrvatske i predsjednika Asocijacije menadžera Crne Gore

Dodajte komentar

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore, gdin Budimir Raičković, primio je danas ambasadora Republike Hrvatske, gdina Veselka Grubišića.  

Na sastanku, kojem su prisustvovali potpredsjednik AMM-a gdin Radovan Radulović, zadužen za razvoj i članstvo, izvršna direktorica gđica Anđela Radosavović kao i savjetnica ambasadora Republike Hrvatske za ekonomska pitanja gđica Ivana Penava, dogovoreno je intenziviranje saradnje Ambasade Republike Hrvatske i AMM-a.

Polazeći od kvalitetne saradnje koju AMM ima sa Hrvatskom udrugom menadžera i poduzetnika CROMA, kao i potrebe da se još više unaprijedi ekonomska saradnja, obostrano je podržana ideja da se započne projekat koji bi doprinio još boljoj povezanosti menadžera i preduzetnika iz regiona Boke Kotorske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Za realizaciju projekta su zaduženi ekonomski odsjek Ambasade Republike Hrvatske i izvršna kancelarija AMM-a.

Polazeći od obostrane iskazane volje, u daljoj saradnji će se na godišnjem nivou planirati aktivnosti i projekti koji će biti usmjereni ka snažnijem unapređenju saradnje između crnogorskih i hrvatskih menadžera i preduzetnika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *