Danas počinje Turistički forum

Dodajte komentar

Turistički forum Crne Gore, koji organizuje Nacionalna turistička organizacija (NTO), počeće danas u Petrovcu.

Planirano je da u uvodnom dijelu foruma, koji će trajati do petka, govori državni sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma, Damir Davidović, kao i predsjednik Izvršnog odbora i direktorica NTO, Predrag Jelušić i Željka Radak Kukavičić.

Iz NTO je saopšteno da će prvog dana foruma biti održano predavanje, kao i panel diskusija na temu Koncept destinacijske menadžment organizacije na kojoj će govoriti univerzitetski profesori Ivo Županović, Silvana Đurašević, Bojan Zečević i Jovan Popesku.

Tema drugog dana foruma biće PR i upravljanje događajima u turizmu, o kojoj će govoriti autor i urednik emisije Upitnik koja se emituje na RTS-u, Olivera Jovićević, PR trener i konsultant, Eleonora Albijanić i predsjednik Color Press grupe iz Beograda, Robert Čoban. Panel diskusijom na ovu temu moderiraće stručnjak za odnose s javnošću, Dragana Bećirović.

„Prije početka panela biće upriličeno zvanično uručenje automatskog eksternog defibrilatora (AED), donacije društvno odgovorne crnogorsko-hrvatske kompanije Marin Med Hotelskoj grupi Budvanska rivijera. Riječ je o prenosnom uređaju, jednostavne primjene, koji se može naći u javnim zgradama i kompanijama sa zadatkom isporuke struje osobama koje imaju srčani zastoj uslijed poremećaja ritma“, sopšteno je iz NTO.

Za učesnike je trećeg dana foruma planirana panoramska ruta Između dvije čarobne obale, u organizaciji Turističke organizacije Bara.

Forum će okupiti oko 100 predstavnika nacionalnih i lokalnih turističkih organizacija iz Crne Gore i Srbije, Privredne komore Vojvodine, turističke privrede, fakulteta za turizam, Ministarstva održivog razvoja i turizma i Crnogorskog turističkog udruženja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *