Nagradna igra Prve banke: “Račun otvori, karticu osvoji”

Dodajte komentar

Prva banka Crne Gore pokreće atraktivnu nagradnu igru u svojoj novoj poslovnici u City kvartu u Podgorici – RAČUN OTVORI, KARTICU OSVOJI!

Svi klijenti Prve banke CG u City kvartu stiču pravo učešća u nagradnoj igri i imaju mogućnost da osvoje 30 dnevnih nagrada –  Master Card karticu sa 30,00 eura vrijednosti ili glavnu nagradu – Master Card karticu sa 1.000,00 eura vrijednosti!

Svi  koji žele da učestvuju u nagradnoj igri, a nijesu već klijenti banke, mogu vrlo jednostavno da steknu pravo učešća – potrebno je samo da otvore račun u poslovnici banke u City kvartu i to bez ikakvih troškova za otvaranje računa i uz potpuno besplatno  održavanje računa tokom narednih godinu dana!

Izvlačenja 30 dnevnih nagrada vršiće se od 1. novembra svakog radnog dana i subotom u podne u poslovnici u City kvartu, a izvlačenje glavne nagrade je zakazano za 30. novembar 2017.godine.  Ponedejljkom će se izvlačiti dvije dnevne nagrade.

Sve informacije o dobitnicima nagrada će biti redovno objavljivane na Facebook stranici Prve banke CG i internet stranici www.prvabankacg.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *