NLB Banka pripremila nagradnu aktivnost za djecu “Crtaj, štedi i pobijedi!

Dodajte komentar

NLB Banka je pripremila nagradnu aktivnost “Crtaj, štedi i pobijedi!” na temu “Štednja” za djecu uzrasta od 5 do 14 godina i istovremeno podržala akciju Centralne banke Crne Gore povodom “Nedjelje štednje”, koja se svake godine tradicionalno obilježava prve sedmice u novembru.

Roditelji crteže djece na temu “Štednja” mogu prijaviti tako što će fotografiju crteža učitati na posebno pripremljenu stranicu: www.nlb.me/nedjelja-stednje. Radovi se mogu postavljati na sajtu od 20. oktobra do 06. novembra.

Radujemo se ovoj akciji jer stalno tražimo najbolje načine da djecu naučimo, a njihove roditelje podsjetimo koliko je važno početi sa štednjom na vrijeme. U cilju jačanja svijesti o značaju štednje za djecu i planiranju njihove budućnosti, kolege iz šest crnogorskih gradova posjetiće osam osnovnih škola u Pljevljima, Bijelom Polju, Tuzima, Podgorici, Cetinju i Tivtu. Kroz zabavni i edukativni program djeca će se upoznati sa ovom korisnom navikom i predstaviće im se načini na koje mogu da sebi obezbijede veći džeparac u budućnosti.” izjavila je Ivana Bošković, direktorica Sektora poslovanja sa građanima povodom najave edukativnih i nagradnih aktivnosti planiranih u Nedjelji štednje.

Za uspješno učitane radove prijavljenih učesnika omogućeno je glasanje (‘lajkovanje crteža’) neposredno na samom crtežu. U uži izbor ući će trideset crteža, sa najvećim brojem prikupljenih glasova putem pomenute veb stranice, podijeljenih u tri grupe prema uzrastu. Za svaku grupu, po tri najbolja crteža izabranih od strane interno definisane komisije, biće novčano nagrađeni sa poklon karticom u iznosu od 200€, 100€, odnosno 50€ za prvo, drugo i treće mjesto.

Dobitnici glavnih nagrada biće objavljeni na istoj internet stranici – www.nlb.me/nedjelja-stednje do 15. novembra 2017. godine.

Djeca čiji su roditelji/staratelji zaposleni u NLB Banci nemaju pravo učešća.

“NLB Banka različitim aktivnostima podržava društveno važne i korisne projekte u želji da doprinese zajednici u kojoj posluje i čiji je dio. Tako i ovu akciju prepoznaje kao korisnu priliku da kod najmlađih sugrađana na zabavan način i kroz igru razvije svijest o štednji i važnosti planiranja budućnosti, podstičući njihovu kreativnost”, kazali su iz NLB banke.

Više informacija o nagradnoj aktivnosti “Crtaj, šedi i pobijedi!” kao i pravila za učestvovanje možete naći na: www.nlb.me/nedjelja-stednje

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *