Fejsbuk više nije isti: Opcija „Explore Feed“ za pristup stranicama koje ste lajkovali

Dodajte komentar

Fejsbuk je od juče uveo novinu zbog koje su vam, možda, i naši tekstovi i informacije slabije vidljivi i dostupni na toj društvenoj mreži. Da biste pratili postove sa Fejsbuk stranice našeg portala, sve što treba da uradite je da pronađete novu opciju „Explore Feed“ i kliknete „raketicu“. Poželjno je i da direktno odete na našu stranicu, gdje će vas sve vijesti sačekati na jednom mestu.

Zahvaljući novoj opciji na Fejsbuku na „starom“ News Feedu od sada su vidljivi postovi vaših prijatelja, ali ne i stranica koje ste lajkovali. Izuzetak su sponzorisani postovi.

U novom „Explore feedu“ će se korisnicima prikazivati sadržaji stranica koje su već lajkovali ali i onih koje su po sadržaju slične.

Ikonica u obliku rakete se na desktopu nalazi u gornjem lijevom uglu, ispod News Feeda dok je na aplikaciji na vrhu stranice.

U zvaničnom saopštenju kompanija je navela da je novom opcijom odgovorila na zahtjeve korisnika da im bude dostupno više sadržaja od stranica koje inače ne prate pa će tako novi Explore feed sadržati brojne članke, video sadržaje i fotografije koji će automatski biti prilagođeni svakom korisniku ponaosob, na osnovu njegoih interesovanja.

Ako još uvjek ne vidite Explore feed, imajte na umu da se još uvjek razvija i da će se pojaviti na vašem nalogu uskoro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *