Ferari planira prvo SUV vozilo u svojoj istoriji

Dodajte komentar

Lamborghini i Ferrari su italijanske kompanije koje su takođe i najveći rivali u automobilskoj industriji. Najluksuzniji i najbolji superautomobili konstruisani su u ovim fabrikama, pa se otuda stvorilo rivalstvo koje traje mnogo godina. Lamborghini je nedavno objavio da će predstaviti svoje SUV vozilo koje će se zvati Urus i ovo vozilo će zvanično biti predstavljeno u decembru ove godine.

Zato je Ferrari odlučio da predstavi svoju SUV verziju. Direktor Ferrari i Fiat Chrysler kompanija, Serđio Marikone je potvrdio glasine koje kruže već neko vreme i izjavio da je „mrtav ozbiljan“ i da je čvrsto riješio da ova kompanija konstruiše sledeću generaciju vozila.

„Odavno smo prešli razmatranja i predloge i već je odlučeno da će se ovakvo vozilo praviti. Ostalo je da se dogovorimo oko još nekih detalja, ali znamo da će biti u pitanju ograničeno izdanje od samo 30 komada. Potrebno je vrijeme kako bi osmislili pravi način da uklopimo dizajn i tehnologiju i da pružimo luksuzno vozilo koje će biti ekskluzivno i koje će privući još više vozača ka ovom brendu.“, rekao je Marikone.

Biće vrlo zanimljivo vidjeti šta će se desiti kada se pojavi ovaj SUV model. Još uvjek nema infomracija o cijeni, imenu ili mogućem izgledu, ali Ferrari tvrdi da ćemo prvi Ferrari SUV vidjeti 2021. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *