NLB Banka predstavila novi kredit za školovanje

Dodajte komentar

NLB Banka je svim studentima ponudila novi kredit za školovanje u zemji i inostranstvu.

NLB Studentski kredit za školarinu se odobrava svim korisnicima NLB Studentskog paketa u iznosu do 2.500 eura, uz rok otplate do 3 godine. U okviru ove ponude, studenti imaju mogućnost izbora nominalne fiksne (8,99%) ili varijabilne (7,99% + 6M Euribor) kamatne stope.

Ivana Bošković, direktorica Sektora poslovanja sa građanima povodom predstavljanja novog kredita istakla je: “Uspostavljanje buduće saradnje sa grupom visoko obrazovanih mladih građana, predstavlja dodatni podstrek da nastavimo da usavršavamo i prilagođavamo ponudu banke zahtjevima sa tržišta. Prepoznajući potrebe mladih ljudi u trenutku studija, pripremili smo kredit koji studenti mogu da koriste za školovanje u zemlji i inostranstvu.“.

Pored prilagođene ponude, kredit se do kraja godine odobrava bez nakande za obradu kredita.

NLB Banka osim novog kredita studentima nudi set bankarskih proizvoda i usluga u okviru NLB Studentskog paketa. Paket je kreiran da na jednostavan način uvede sve mlade ljude u svijet finansija i ponudi im one usluge koje na najbolji način zadovoljavaju njihove finansijske potrebe.

“Mogućnost korišćenja Visa jeans međunarodne platne kartice, provjere stanja na računu uz pomoć sms servisa, izmirenja svih obaveza na vrijeme pomoću trajnog naloga, prijema mjesečnog izvoda o prometu po računu, dozvoljenog prekoračenje po računu, usluge su koje studentima olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Posebna povoljnost je NLB Klik – mobilno bankarstvo koje studentima omogućava da sve što im je potrebno imaju na jednom mjestu i uvijek sa sobom, bez potrebe posjete filijale banke”, navode iz NLB-a.

Sve navedene usluge u okviru NLB Studentskog paketa dostupne su za svega 0,30 eura mjesečno.

Više informacija o pomenutoj ponudi za studente možete dobiti posjetom neke od NLB filijala, pozivom na broj 19888 ili na stranici www.nlb.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *