Zavirite u novi stan porodice Obama

Već izvjesno vrijeme se šuška da će porodica Obama uskoro da se useli u luksuzni stan na Menhetnu. Navodno, stan je plaćen $10 miliona dolara i nalazi se na Aper Ist Sajdu.

Očevici tvrde kako su članovi porodice Obama viđeni dok su bili u obilasku pomenutog stana koji se nalazi na Gracie trgu. U pitanju je dupleks sa čak 5 spavaćih soba i 4 kupatila, a nalazi se u zgradi od 15 spratova koja je sagrađena 1930. godine. Poznavaoci kažu da se radi o jednoj od najelegantnijih građevina u cijelom Njujorku.

Unutar zgrade nalaze se još i tereni za skvoš i košarku, kako bi stanari mogli da se razonode u slobodno vrijeme. Još jedna od pogodnosti života u ovakvoj zgradi je osoblje na koje svakog trenutka možete računate u lobiju rezidencije, kao i servis privatne vožnje, što je vjerovatno od esencijalnog značaja za nekog poput Baraka Obame.

Luksuzni stan, kompletno je renoviran ove godine po nacrtima koje potpisuje Vićente Wolf, ima visoke plafone i dekorisan je sa ukusom i stilom.

Stan posjeduje visoke plafone, a iz kupatila se pruža spektakularan pogled na park Carl Schurz kao i na Hadson rijeku. Porodica Obama već je ove godine kupila kuću koju je prvobitno iznajmljivala nakon što su napustili Bijelu Kuću. Navodno je ova nekretnina plaćena $8.1 milion, a takođe posjeduju kuću u Hajd Parku u Čikagu kao i u Martinim vinogradima.

Pogledajte kako izgleda buduća rezidencija Obaminih.

 

Check Also

Addiko Bank zapošljava: Viši Specijalista za IT infrastrukturu i IT bezbjednost

U svrhu jačanja našeg tima, unutar Sektora za informacione tehnologije, upravljanje imovinom i gotovinom banke, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *