Zavirite u novi stan porodice Obama

Već izvjesno vrijeme se šuška da će porodica Obama uskoro da se useli u luksuzni stan na Menhetnu. Navodno, stan je plaćen $10 miliona dolara i nalazi se na Aper Ist Sajdu.

Očevici tvrde kako su članovi porodice Obama viđeni dok su bili u obilasku pomenutog stana koji se nalazi na Gracie trgu. U pitanju je dupleks sa čak 5 spavaćih soba i 4 kupatila, a nalazi se u zgradi od 15 spratova koja je sagrađena 1930. godine. Poznavaoci kažu da se radi o jednoj od najelegantnijih građevina u cijelom Njujorku.

Unutar zgrade nalaze se još i tereni za skvoš i košarku, kako bi stanari mogli da se razonode u slobodno vrijeme. Još jedna od pogodnosti života u ovakvoj zgradi je osoblje na koje svakog trenutka možete računate u lobiju rezidencije, kao i servis privatne vožnje, što je vjerovatno od esencijalnog značaja za nekog poput Baraka Obame.

Luksuzni stan, kompletno je renoviran ove godine po nacrtima koje potpisuje Vićente Wolf, ima visoke plafone i dekorisan je sa ukusom i stilom.

Stan posjeduje visoke plafone, a iz kupatila se pruža spektakularan pogled na park Carl Schurz kao i na Hadson rijeku. Porodica Obama već je ove godine kupila kuću koju je prvobitno iznajmljivala nakon što su napustili Bijelu Kuću. Navodno je ova nekretnina plaćena $8.1 milion, a takođe posjeduju kuću u Hajd Parku u Čikagu kao i u Martinim vinogradima.

Pogledajte kako izgleda buduća rezidencija Obaminih.

 

Check Also

Agencije uveliko reklamiraju Vladin ekonomski program za sticanje crnogorskog pasoša

Iako Vlada još nije formirala agenciju koja će upravljati programom ekonomskog državljanstva, nekoliko inostranih firmi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *