Aplikacije sa kojima možete zaraditi novac gledanjem TV-a ili čekanjem u redu

Dodajte komentar

 

Saznajte kako da zaradite novac čekanjem u redu, prisustvom na zabavama, gledanjem TV-a, kupovinom ili anketama o iskustvu potrošača.

Ne trebaju vam posebne vještine da biste bili plaćeni, potrebno Vam je samo strpljenje i neke od sledećih aplikacija:

iQueue

Novi singapurski startap pod nazivom „iQueue“ plaća zaposlene da umjesto onih (koji imaju pametnijeg posla i nemaju višak vremena) čekaju u redu. Usluga nudi profesionalne “pakete za čekanje” koji počinju od 15 dolara na sat, do 185 dolara za čekanje koje traje oko 18 sati. Kompanija pruža i živa foto i video ažuriranja na svakih 15 minuta, tako da možete vidjeti koliko će vam vremena trebati u redu za kupovinu ulaznica za popularni koncert, patike, mobilni telefon ili prehrambene artikle.

Surkus

Unovčite prisustvo na popularnim zabavama ili druženje sa poznatim ličnostima. Surkus, aplikacija koja prilagođava Vašu demografsku kategoriju sa različitim tipovima događaja plaća zainteresovane po cijeni između 5 i 100 dolara za prisustvo. Evo kako funkcioniše: korisnici se prijavljuju za aplikaciju kreiranjem profila u kom otkrivaju svoju starost, e-mail adresu, poštanski broj i broj telefona – i minimum tri fotografije. Zatim odaberete željenu vrstu događaja: “Bar & Lounge”, “Parties” ili čak uloga statiste na filmskim setovima. Jednom kada unesete neophodne podatke i kada je najavljen određeni događaj, algoritam Surkus prečešljava profile korisnika uzimajući u obzir željene kriterijume, a korisnici dobijaju “zahtev za dostupnost”.

Perk TV

Zaradite novac gledanjem TV-a. Ova jednostavna aplikacija daje korisnicima poene za gledanje video oglasa. Dužina gledanja oglasa određuje broj poena koje ćete dobiti. Video snimci traju do dva minuta,  a gledanjem dobijate od jednog do tri poena po video zapisu. 1.000 poena Vam donosi 1 dolar. Tako možete zaraditi oko 34 poena za 10 minuta, što je 4,90 dolara dnevno ili 147 dolara mjesečno.

Shopkick

Zaradite nagradu odlaskom u prodavnicu. Ako uđete u bilo koju „Shopkick“ prodavnicu ili u neku radnju, koja je partner, kao što je „Loves“ ili „Tois R Us“, možete dobiti nagrade koje možete zameniti za poklon kartice i druge proizvode.

Kako? Jednostavno otvorite aplikaciju prije nego što uđete u prodavnicu. Da biste saznali koje prodavnice nude ovakve nagrade, otvorite aplikaciju i odaberite opciju “Find Kicks Waiting Nearby” a aplikacija će vas poslati u blizinu prodavnice ili trgovačkog centra u kom su dostupne nagrade. Sve što treba da uradite je da uđete – kupovina nije obavezna. 6.250 kick-ova vredi 25 dolara.

Ibotta

Ova aplikacija Vas plaća za skeniranje prehrambenih proizvoda. Naime, svaki put kada odete u supermarket, obavezno provjerite aplikaciju „Ibotta“ za mogućnosti povratka gotovine. Nakon kupovine, pošaljite dobijeni račun za povraćaj novca u roku od nedjelje dana.

Mobee

„Mobee“ plaća ljude da daju odgovore u anketi u kojoj daju ocjene o iskustvu sa određenom radnjom. U zavisnosti od lokacije, aplikacija šalje određeni zadatak koji nikad ne zahtijeva puno vremena. 100 pinta nosi vrijednost od 1 dolara, a nema ograničenja na iznos koji možete zaraditi.

Izvor: Moneyish.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *