UNIQA: Uz polisu životnog osiguranja gratis osiguranje kuće ili stana

Dodajte komentar

Prateći potrebe za životnim osiguranjem, UNIQA osiguranje je razvilo i prilagodilo proizvode zahtjevima tržišta i potrebama građana, a kako bi ponudu učinili još atraktivnijom, UNIQA pokreće i novu prodajnu kampanju.

Kako bi dodatno motivisali građane da uz minimalnu investiciju obezbijede sebi i svojim najbližim višestruke koristi i sigurnu budućnost, UNIQA do 31.decembra, uz polisu životnog osiguranja, obezbjeđuje i GRATIS polisu osiguranja kuće ili stana.

“U zavisnosti od visine godišnje ugovorene premije životnog osiguranja, osiguranik dobija gratis osiguranje stana ili kuće za period do jedne do četiri godine, sa različitim osiguravajućim pokrićima koji ponovo zavise od dužine trajanja osiguranja života. Za polise životnog osiguranja sa godišnjim plaćanjem premije u iznosu 500 eura i više, za period trajanja osiguranja minimum 15 godina, odobrava se poslednja godina gratis za osiguranje života, što je još jedan benefit u toku trajanja akcije“, objašnjava Vladimir Marković, rukovodilac službe prodaje.

UNIQA životno osiguranje u svojoj ponudi ima šest različitih proizvoda životnog osiguranja , a za bilo koju vrstu osiguranja da se odlučite možete očekivati prihvatljivu cijenu, koja zavisi od ugovorene sume i dužine trajanja osiguranja, kao i od starosti osiguranika.

Više o ponudi životnog osiguranja možete pronaći na UNIQA website-u www.uniqa.me ili posjetite neku od 12 UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *