Svečano otvorena “Mtel Digitalna fabrika” (foto)

Večeras je u Podgorici otvorena m:tel digitalna fabrika – prvi ICT Hub u Crnoj Gori.

M:tel digitalna fabrika je jedinstven centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija kod nas. Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj visokih zvanica.

– Mtel Digitalna fabrika će biti mjesto na kome ćemo zajedno stvarati, poigravati se novim tehnologijama, jedni od drugih učiti, razmjenjivati ideje i iskustva – stvarajući novu vrijednost i osnažujući startup i IT zajednicu u Podgorici i Crnoj Gori. U Fabrici te čekaju mentorstva u razvoju ideje, treninzi, prilagođeno mjesto za rad, tehnička podrška, administrativna i pravna savjetodavna pomoć, odlična ekipa i umrežavanje sa drugim preduzetnicima, kao i investicije u najzanimljivije ideje.

Koncept Mtel Digitalne fabrike, koja se nalazi u samom srcu Podgorice u savremeno opremljenom prostoru od preko 350m2 jeste da bude inspirativno okruženje u kom će 40-oro kreativnih ljudi raditi na razvoju svojih inovativnih ideja i digitalnih rješenja.

Klikni i prijavi se: www.digitalnafabrika.mtel.me

 

Check Also

Postignut dogovor o potpisivanju Sporazuma o uzajamnoj pomoći između AMM-a i CEC-a

Asocijacija menadžera Crne Gore je postigla dogovor sa Evropskom konfederacijom menadžera CEC o potpisivanju Sporazuma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *