Rekordan broj prijava na SoMo Borac – 145!

Dodajte komentar

Peti po redu SoMo Borac, koji dodjeljuje nagrade najboljim digitalnim radovima u devet kategorija na Weekend Media Festivalu u Rovinju, oborio je sve dosadašnje rekorde u prijavama. Pristiglo ih je čak 145, što je i najviše do sada – radi se o povećanju od 40 % u odnosu na prethodnu godinu.

Najveći broj prijava je u kategorijama SoMo Social gdje ih je 25, zatim u kategoriji Digitalni Mix gdje ih je 24, te u kategoriji SoMo Content gdje su 22 prijave.

“Jako nam je drago što smo dobili velik broj prijava u svim kategorijama”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, suorganizatorka SoMo Borca, “ a naročito nas veseli i čak 16 prijava u kategoriji SoMoRitanac, ali i velik broj prijava u tehnološkim kategorijama – SoMo App, SoMo Web i SoMo Tech. Po onom što smo vidjeli konkurencija je veoma jaka i ko god dođe u finale znaće da radi jako dobar posao”.

Pred žirijem je sada težak i odgovoran zadatak – odabrati najbolje. A njih ćemo doznati na dodjeli na Weekendu u Rovinju. Sama dodjela je 23. septembra u 12:30.

SoMo Borac pratite na www.somoborac.com i na Facebook stranici www.facebook.com/somoborac/ .

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *