Movenpick zainteresovan za gradnju hotela na podgoričkom aerodromu

Dodajte komentar

Hotelska grupa Movenpick zainteresovana je za hotele na crnogorskom primorju, ali i u sjevernom dijelu Crne Gore, kao i za gradnju novog hotela na podgoričkom aerodromu nakon njegove rekonstrukcije i proširenja kapaciteta, saopštio je njen izvršni direktor Olivije Šavi u razgovoru sa premijerom Duškom Markovićem.

Šavi i Marković sastali su se juče u Cirihu, gdje su razgovarali o investicijama te kompanije u crnogorski turizam. Movenpick je švajcarska kompanija koja posluje u 24 države širom svijeta, ima 83 hotela i zapošljava više od 16.000 radnika.

“Šavi je upoznao predsjednika Vlade sa namjerom Movenpicka da uvrsti Crnu Goru u mapu svojih turističkih destinacija. On je kazao da je zainteresovan za hotele na crnogorskom primorju, ali i u sjevernom dijelu Crne Gore, kao i za gradnju novog hotela na podgoričkom aerodromu, nakon njegove rekonstrukcije i proširenja kapaciteta”, saopšteno je iz Vladinog biroa za odnose s javnošću.

Marković je kazao da je Vlada spremna da stvori sve pretpostavke da renomirani hotelski lanac, kao što je Movenpick, proširi svoje poslovanje i na Crnu Goru.

“U tom pravcu dogovoren je nastavak komunikacije sa predstavnicima Movenpicka tokom njihove predstojeće posjete Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *