InnovMatch nudi 15.000 € za najbolja rješenja poslovnih problema velikih kompanija

InnovMatch ima za cilj da omogući inovativnim kompanijama, startapima, programerima, preduzetnicima i studentima iz cijele centralne i istočne Evrope da rješavaju specifične poslovne slučajeve, i da uz korišćenje SAP Cloud Platforme pomognu velikim kompanijama.

Pet kompanija iz različitih zemalja i industrija uključilo se do sada u ovaj program, nudeći svoje poslovne slučajeve na rešavanje ljudima iz startap zajednice.

Kompanije koje učestvuju sa svojim poslovnim slučajevima su: Atlantic Grupa iz Hrvatske, GoodAI iz Slovačke, Sportina iz Slovenije, EuroCash iz Poljske i Selgros iz Rumunije.

Startap kompanije iz zemalja CIE pozvane su da učestvuju u Innovmatch 2017 sa svojim idejama. Poželjna su rješenja koja koriste Big Data analize, prediktivne obrade podataka ili analitike u realnom vremenu, implementacije IoT kao i korišćenje mašinskog učenja.

Učesnici će dobiti podršku u izradi svojih rješenja a pored toga obezbijeđen je i fond od 15.000 EUR novčanih nagrada za 3 najbolja poslovna rješenja na regionalnom nivou. Regionalni pobjednik InnovMatcha će osvojiti putovanje u Berlin kao i posjetu tamošnjem brzo rastućem startap ekosistemu.

Prijave

Period za prijavljivanje rešenja za izazove poslovnih korisnika traje od 5. septembra do 16. oktobra, dok period za prijavljivanje sopstvene ideje traje od 1. oktobra do 30. oktobra.

Ukoliko ste zainteresovani, više detalja o takmičenju možete pogledati na Innovmatch.com, gdje se ujedno možete i prijaviti.

Check Also

Izvještaj sa Montenegroberze za utorak 16. oktobar

Izvještaj sa Montenegroberze za utorak 16. oktobar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *