Atlas Banka “izmijenila” komplet upravu

Nakon najavljenih ostavki članova Borda direktora iz jula mjeseca, sprovedene dokapitalizacije i mišljenja sa rezervom zvaničnog revizora, došlo je do promjena i u upravljačkoj strukturi Atlas banke.

Foto: LinkedIn

Kako pokazuju podaci za sajta Centralnog registra Privrednog suda, novoimenovi Glavni izvršni direktor Atlas Banke odnedavno je Marko Nikolić. On je na toj poziciji zamijenio Branislava Todorovića koji je funkciju Glavnog izvršnog direktora u ovoj banci obavljao od polovine 2016. godine.

Marko Nikolić je prethodne 3 godine bio na poziciji Zamjenika izvršnog direktora za komercijalne poslove u Atlas banci. Karijeru je počeo 2008. godine u Atlas Investu, dok je prethodnih godina pokrivao i poziciju CFO-a u Atlas Group Montenegro.

Ovo nije jedina izmjena kada je u pitanju menadžment banke. Naime, cijela uprava je maltene promijenjena.

  • Na poziciji Duška Đukanovića koji je do sada obavljao funkciju Izvršnog direktora za komercijalu, imenovana je Olga Bogdanović,
  • Za Izvršnog direktora za podršku imenovana je Milijana Živković,
  • Ljiljana Dragičević, koja je obavljala funkciju Izvršnog direktora za međunarodne poslove, sada je imenovana za Zamjenika Izvršnog direktora za komercijalu,
  • Dijana Zečević, koja je obavljala funkciju Izvršnog direktora za upravljanje sredstvima, sada je imenovana za Zamjenika Izvršnog direktora za sredstva i platni promet u zemlji,
  • funkciju u menadžmentu je dobila i Davorka Todorović koja će biti na poziciji Zamjenika Izvršnog direktora za međunarodne poslove.

Promjene još uvijek nisu evidentirane na sajtu Atlas banke.

Check Also

Poskupljuju cigarete i gazirana pića

Nakon povećanja poreza na dodatu vrijednost (PDV), te akciza, sa čime je počela 2018. godine, …

3 KOMENTARI

  1. Sve je ovo objelodanjeno u revizorskom izvjestaju i potpuno je svejedno sto nijr na site-u jer ni ovaj kao ni prethodni menadzmenti, od odlaska g-dina Banjevica, ne bave se svojim poslom, nego samo kolektuju zarade,dok su jos redovne, i cute pozajmljujuci nedokazano esanfsko ime.

    Jedino sto je vazno da se gaji nada da CB CG operativci iz supervizije banaka drze pod kontrolom tajkuna i njegova neodrziva obecanja i bajke.

    • Sve gore od gorega. Doveo je najgoru ekipu do sada, a konkurencija u tom pogledu je ekstremno jaka… Nekompetentni kadrovi, spremni na sve samo da bi se zvali direktori. No dobro, ko bi i pristao da bude na čelu jedne takve “institucije”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *