Rustična i najluksuznija u Velikoj Britaniji – šarmantna seoska koliba za izdavanje (foto)

Dodajte komentar

Neobično i udobno je dovedeno na potpuno drugačiji nivo. Pogledajte kakav je to kućerak stekao popularnost u Britaniji i etiketiran je kao najčudnija kuća za izdavanje. Ovo je definitivno prava oaza mira za ljubitelje prirode, koji pri tom vole i luksuz.

500 godina stara štala, etiketirana kao “grub luksuz”, smještena u srcu Malvern Hills – a, nazvana Wishbone – sada je na raspolaganju za iznajmiljivanje.

Ušuškana između voćnjaka jabuka i privatnog ribarskog jezera, na prostoru izvanredne prirodne ljepote, predstavlja epitet rustičnog šarma. Samostojeća štala ljubazno je obnovljena, kako bi se zadržali originalni kameni zidovi i svodni stubovi.

Iako, spolja ne tako luksuzna, unutrašnji ambijent je zapanjiv. Rapolaže namještajem koji odgovara hotelu sa pet zvjezdica. Dostupna je za iznajmljivanje po cijeni od 745 dolara za vikend i može se bukirati online.

Skrivena u ostacima zaboravljene voćarske farme, na prvi utisak pomalo zapuštena, zapravo skriva luksuznu ljepotu. Vlasnici su željeli da naprave ovu skormnu građevinu na selu i učine je zanimljivim i prijatnim mjestom za boravak, a čija otvorena staklena vrata i predivan pogled daje nesvakidašnju draž, pa samim tim ovo mjesto, u svom neizmijenjenim punom sjaju, hipnotiše svojim čarima.

Ova nekretnina ima jednu spavaću sobu sa kraljevskim krevetom. Na spratu je mračnije, dopire manje svjetlosti, što je idealno za popodnevne dremke, a čija drvena vrata od sobe pružaju pogled na divljinu. Gosti mogu uživati u tuš kabini i gledati na vulkansku stenu dužine od devet milja. Tu je i privatni prostor za piknik, tik pored ribarskog jezera, sa 15 hektara polja ispunjenih starim hrastovim drvećem.

Prava seoska idila! Idealno mjesto da budete odsječeni od svijeta i uživate u svim dražima koje vam prioroda pruža.

Ima li u Crnoj Gori potencijala za sličan biznis model?

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *