Montenegro airlines nudi jeftinije povratne karte

Dodajte komentar

Montenegro airlines (MA), vodeći računa o svim kategorijama putnika, pripremio je za studente, seniore, kao i porodična putovanja posebne tarife koje se mogu rezervisati i kupiti do 15. juna naredne godine, izuzimajući period od 20. decembra do 10. januara.

Iz Montenegro airlinesa je objašnjeno da povoljnosti važe za putovanja u tom periodu.

“Cijene povratnih karata sa svim taksama za studente, do 26 godina su za/iz Beograda 119 eura, Ljubljane 153, Ciriha 179, Beča 183, Frankfurta i Dizeldorfa 186, Rima 192, Pariza 223, Londona 239, Kopenhagena 244 i Moskve 246 eura”, rekli su iz Montenegro airlinesa.

Kako bi iskoristili povoljnosti kupovine karata u okviru te tarife, studenti treba da dostave kopiju važećeg pasoša i potvrdu od fakulteta o upisanoj školskoj godini.

“Posebna ponuda za građane sa 60 godina i više odnosi se na putovanja iz Crne Gore ka Beogradu, kao i iz Beograda za Crnu Goru. Iznos povratne karte za seniore sa svim taksama je 119,4 eura”, navodi se u saopštenju.

Takođe, sve porodice koje odluče da putuju do Beograda ili dolaze iz glavnog grada Srbije u Crnu Goru avionima Montenegro airlinesa imaju priliku da to urade po najpovoljnijim cijenama.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *