Kako pokrenuti startap iz Crne Gore

Dodajte komentar

Planeta se uvijek okretala na energiji i entuzijazmu preduzetnika. Naučnici probijaju granice, kreiraju i pronalaze nove tehnologije, ali da nije preduzetnika, nauka nikada ne bi izašla iz laboratorija.

Svi želimo da vidimo bolji i drugačiji svijet, ali samo preduzetnici vjeruju da mogu da ga mijenjaju po svojoj volji, i mijenjaju ga, iako svi to možemo. Šta se tebi ne sviđa u svijetu? Šta nedostaje u tvom okruženju? Čekaš li nešto? Je li ti palo na pamet da ti možeš to nešto da doneseš i sebi i ljudima oko tebe? Šta ćeš ti da promijeniš u svijetu? Imaš li plan?

“Ako ti je plan da svoj život držiš u svojim rukama, umjesto da se prepuštaš strujama okoline, onda je možda preduzetništvo pravi put za tebe. Ako želiš da napraviš nešto stvarno veliko, onda je za tebe startap preduzetništvo. Ovaj priručnik te uči kako da dobiješ velike ideje i kako da na dobar način otpočneš njihovu realizaciju”, navodi se na web sajtu UNDP-a koji je sastavio brošuru u kojoj možete pronaći sve što vam je potrebno za pokretanje start up biznisa.

Brošuru možete preuzeti ovdje.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *